Assistent filiaal manager lonen in Antwerpen

Als Assistent filiaal manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent filiaal manager ligt tussen 35.500 € en 51.600 €. Voor een job als Assistent filiaal manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent filiaal manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.300
35.500
Gemiddelde
51.600

Vacatures in Assistent filiaal manager in Antwerpen

Assistent Depot Manager

bpost
 • Boom
Als Assistent Depot Manager bij Dynalogic lever je een bijdrage aan het beleid en de dagelijkse operatie van ons depot in Boom.

Tax Manager

Dixon Finance
 • Antwerpen
Je krijgt de kans om één van de steunpilaren te worden binnen de Belgische filialen en de strategie mee uit te bouwen.

Senior Audit Manager (Health Care, Financial Sector, Non-profit)

Dixon Finance
 • Berchem
We zoeken voor hen een ervaren audit manager die goesting heeft om door te groeien. * Adviesverlening betreffende de administratieve organisatie en de procedures van interne controle, controles in de verschillende filialen.

Regional Account Manager

Stanley Security Belgium
 • Mechelen, Kempen, Limburg
Als Regional Account Manager ben je integraal verantwoordelijk voor het opvolgen van het risicobeleid en de beveiligingsprojecten bij bestaande klanten en prospecten in de KMO sector en sector van privé ...

QA officer

Brunel Belgium NV
 • Puurs
Brunel Belgium NV * Puurs * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Over Jou - Brunel is een internationaal bedrijf met een jarenlange succesvolle geschiedenis in projectsourcing.

RETAIL FRONT-END MANAGER

HAYS
 • Antwerpen
Als Retail Front-end Manager sta je in voor 2 belangrijke luiken in het filiaal. Voor onze klant, een hoofdspeler in de voedings- en distributiesector, zoekt Hays Retail een Retail Front-end Manager voor ...

ACCOUNTING MANAGER

HAYS
 • Wommelgem
In de job van Accounting Manager ben jij verantwoordelijk voor de 3 business units binnen de boekhoudafdeling: de filialen van het bedrijf, de holding structuur en een 3de entiteit.

Accountant AP/AR

Conessence
 • Wommelgem
Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding van A tot Y van verschillende filialen en het hoofdkantoor.

Service Engineer Onsite

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Edegem
De Service Engineer Onsite voorziet ook in dergelijke ondersteuning en aansturing van onze service partners (ASP's) en de verschillende filialen wereldwijd al dan niet in overleg met TSS voor claim-gerelateerde zaken.

Monteurs Nieuwe Liften

OTIS
 • België
Meer dan 160 jaar geleden opgericht, biedt Otis vandaag producten en diensten aan via haar filialen in meer dan 200 landen.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.