Assistent filiaal manager lonen in België

Als Assistent filiaal manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent filiaal manager ligt tussen 35.500 € en 51.600 €. Voor een job als Assistent filiaal manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 48 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent filiaal manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.300
35.500
Gemiddelde
51.600

Vacatures in Assistent filiaal manager

Customer Service Assistent Manager

Elis Bruxelles Hades
 • Aalter
In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten, zijn we op zoek een Customer Service Assistent Manager voor ons filiaal te Aalter.

Assistent Winkelmanager

Peeters Govers NV
 • Kempen, Antwerpen
Geef je loopbaan een boost en zet onze winkels in regio Kempen en/of Antwerpen verder op de kaart als Assistent Winkelmanager (m/v) met ambitie. Want als bouw je samen het filiaal uit tot een bruisend succesverhaal.

Assistent Winkelmanager

Peeters Govers NV
 • Vlaams Brabant, Brussel
Geef je loopbaan een boost en zet onze winkels in regio Kempen en/of Antwerpen verder op de kaart als Assistent Winkelmanager (m/v) met ambitie. Want als bouw je samen het filiaal uit tot een bruisend succesverhaal.

Senior Business Controller - rechterhand van CFO in sportieve productieomgeving

Dixon Finance
 • Antwerpen
Je krijgt de kans om 1015% van je tijd te reizen om hun andere filialen te bezoeken. * Je reist 1 week op de 10 de buitenlandse filialen

Sales Manager

HUDSON
 • Anzegem
Het bedrijf is groeiend binnen een expansieve sector, en behoort sinds 2015 tot de internationale groep ADDEVmaterials met een omzet van €170 mio, 700 medewerkers en filialen in Frankrijk, Duitsland, Polen, UK, USA en Canada.

Woodshop Manager

Cras NV
 • Halen
En laat dat nu net 2 belangrijke eigenschappen zijn van een goede Woodshop Manager. Dan ben jij misschien de nieuwe Woodshop Manager die we zoeken.

Supply chain expert

Motmans & Partners
 • Pelt
De productiesite en ondersteunende diensten van DYKA België zijn gelegen te Pelt en daarnaast hebben ze ook 9 regionale filialen die zorgen voor een tijdige en correcte toelevering van hun klanten.

Payroll Officer

MARTENS & BRIJS
 • Oostakker
Toch garandeer je een optimale dienstverlening en indien zinvol, bezoek je de diverse bedrijven/filialen.

Chef de service Adjoint

Tibi SCRL
 • Couillet
Tibi SCRL - Adjoint * Couillet * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Malgré la crise, nous recrutons !

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE

Hays Response
 • Londerzeel
Hays Response * Londerzeel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * * * Customer Service a-z * Vlotte communicatie in Nederlands en Engels + goede kennis Frans * Internationaal bedrijf uit Londerzeel
 • 1-10 Van 48
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.