Assistent-bedrijfleider lonen in Leuven

Als Assistent-bedrijfleider mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent-bedrijfleider ligt tussen 36.100 € en 52.400 €. Voor een job als Assistent-bedrijfleider zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Zaventem, Vilvoorde. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent-bedrijfleider in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.400
36.100
Gemiddelde
52.400

Vacatures in Assistent-bedrijfleider in Leuven

Assistent Store Manager

TEMPO-TEAM Regio Antwerpen - Kempen -Limburg
 • Wemmel
Ben jij een geboren leider? Dan kan jij aan de slag als Assistent Storemanager! * Wil je graag een duidelijker beeld over de functie van assistent storemanager?

Assistent Store Manager

TEMPO-TEAM Regio Antwerpen - Kempen -Limburg
 • Zaventem
Ben jij een geboren leider? Dan kan jij aan de slag als Assistent Storemanager! * Wil je graag een duidelijker beeld over de functie van assistent storemanager?

DEPUTY RISK MANAGER

James Woodman
 • Brussel
James Woodman * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Ben je aan het starten met een nieuw avontuur in risicomanagement binnen een internationale Belgische bank?

Solutions Engineer

QIS JOBS
 • Vilvoorde
Het bedrijf is marktleider in de complete audio visuele inrichting van vergaderzalen en gelegen in Vilvoorde. QIS Jobs is een waarden gedreven bedrijf.

Assistent Store Manager

TEMPO-TEAM Regio Antwerpen - Kempen -Limburg
 • Ternat
Dan kan jij aan de slag als Assistent Storemanager! * Wil je graag een duidelijker beeld over de functie van assistent storemanager? TEMPO-TEAM Regio Antwerpen - Kempen -Limburg * Ternat * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds

Winkelmedewerker

Intelect Zaventem
 • Brussel
Intelect Zaventem * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is een groothandel. Zij verkopen o.a. droge voeding en dranken aan handelaars of horeca. Jouw verantwoordelijkheden

Shop verkoper

Wurth Belux nv
 • Anderlecht
Wurth Belux nv * Anderlecht * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Als shop verkoper ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je begeleidt en adviseert hen in de aankoop van producten.

Managing Director bij Asamco te Bornem

A&S Careers
 • Bornem
Momenteel zijn wij op zoek een (m/v) Managing Director. * Als Managing Director bent u verantwoordelijk voor de algemene aansturing en coördinatie van de organisatie. A&S Careers * Bornem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Call Agent Corona

Synergie Belgium nv
 • Diegem
Ervaring in een functie met telefonische contacten is een must (bijvoorbeeld achtergrond als medewerker in een call center of contact center, klantendienstmedewerker, inbound of outbound agent, administratief medewerker).

Alarmcentrale Medewerker

G4S Secure Solutions SA/NV
 • Vilvoorde
Als alarmcentrale medewerker en beveiliging van personen, gebouwen en wagens voor onze nationale en internationale klanten. * Ervaring als call center medewerker, medewerker Customer Service of als dispatcher is een pluspunt.
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.