Assistent Human Resources lonen in Sint-Niklaas

Als Assistent Human Resources mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent Human Resources ligt tussen 39.300 € en 54.400 €. Voor een job als Assistent Human Resources zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 167 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent Human Resources in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.200
39.300
Gemiddelde
54.400

Vacatures in Assistent Human Resources in Sint-Niklaas

HR and Legal Officer (deeltijds)

Kadonation NV
 • Gent
Kadonation NV * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Introductie - Kadonation is een groeionderneming die enkele jaren terug zijn intrede heeft gemaakt in de markt van relatie- en personeelsgeschenken.

HR Officer Start-Up

Dixon HR Solutions
 • Antwerpen
In dat licht gaat men vandaag op zoek naar een gedreven HR Officer die zin heeft om hun groeiverhaal kracht bij te zetten.

Deskundige HR & loopbaanbeheer

Gemeente Lede
 • Lede
Als deskundige HR en loopbaanbeheer draag je jouw steentje bij aan het personeelsbeleid en –beheer van de organisatie.

HR-Officer

Xtra HR Services
 • Antwerpen
Aangezien de huidige HR Officer in zwangerschapsrust gaat, is onze klant op zoek een minstens even gedreven HR Officer, dit met op korte termijn een doorgroeimogelijkheid

Management en HR assistent

Capacity
 • Antwerpen
Voor een middelgrote trader in Antwerpen zijn we op zoek een Management assistent met pit! Je weet wat er reilt en zeilt en beheert een veelheid van taken op vlak van humain resources, facility en office.

Part-time HR assistant

Robert Half
 • Antwerp
Robert Half * Antwerp * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Onze klant is een grote speler in de logistieke sector. Het bedrijf is vlot te bereiken met de wagen (voldoende parkeergelegenheid). Jouw verantwoordelijkheden

HR Officer

WAW
 • Breendonk/Vilvoorde
Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de rekruteringsnoden en de tijdige en kwalitatieve invulling van de vacatures. Dan ben jij de HR Officer die we zoeken!

HR OFFICER

Manpower
 • GENT
Samen met onze klant, een internationale verdeler van schoonheidsartikelen, zijn we op zoek een getalenteerde allround HR OFFICER

HR Assistent

Itzu Select
 • Deurne
Algemene werking van HR leren kennen en het tijdelijk ondervangen van de taken van de HR Officer.

HR Assistent

Acerta Career Center
 • Gent
Om deze doelstellingen te bereiken zoekt de Diabetes Liga een gedreven HR Assistant die de personeelsadministratie en het personeelsbeleid mee opvolgt.
 • 1-10 Van 167
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.