Assistant to the Director's Office lonen in Brussel

Als Assistant to the Director's Office mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant to the Director's Office ligt tussen 33.500 € en 49.400 €. Voor een job als Assistant to the Director's Office zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 265 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant to the Director's Office in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.400
33.500
Gemiddelde
49.400

Vacatures in Assistant to the Director's Office in Brussel

Attaché(e) transparence à la direction Personnel & Finances, service Députés & Personnel

Brussels Parlement - Parlement Bruxellois
 • Bruxelles
Brussels Parlement - Parlement Bruxellois * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction

Junior Management Assistant

Walters People
 • Mechelen
Een nieuwe opportuniteit als Junior Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf actief binnen de voedselproductie en gelegen in de regio van Mechelen.

Assistant.e de Direction

Ets Cordonnier S.A.
 • Bruxelles
Ets Cordonnier S.A. Nous sommes à la recherche d'un.e assistant.e de direction

Management Assistant - Brussel

OfficeTeam
 • Brussel
U hebt een eerste ervaring als Management Assistant (ervaring in een advocatenkantoor is een plus); Geïnteresseerd in deze boeiende functie als Management Assistant en bent u onmiddellijk beschikbaar?

Management Assistant Vakgroep Biologie

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
De management assistant is het centrale , en speelt een actieve en coördinerende rol in het wegwijs maken van nieuwe studenten in zowel de bachelor- als masteropleidingen.

Management Assistant

Prayon
 • Puurs
Graag willen we u informeren dat we een vacature voor onbepaalde duur hebben voor een management assistant in de productiezetel van Puurs. * Je genoot een Bacheloropleiding met een eerste ervaring als management assistant .

Management Assistant (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Als Management Assistant ben je een referentiepersoon binnen de divisie Transport Systems en haar directie Infrastructure op administratief en organisatorisch vlak.

Directiesecretaresse

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Etterbeek
Zeer grondige kennis op het vlak van IT (MS Office);

Management Assistant

BASF Belgium Coordination Center N.V
 • Brussels
As a Management Assistant, you will be part of a team that of the Brussels EU office and the full team in the day to day business. The Management Assistants

Senior Property Manager

Recruitment Solutions
 • Bruxelles
is looking for a Senior Property Manager FR/NL to help its team in Brussels * You manage the heritage department * You are in charge of the ongoing construction sites * You are & lease management of the properties * You of the team
 • 1-10 Van 265
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.