Assistant to the Director's Office lonen in Aalst

Als Assistant to the Director's Office mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant to the Director's Office ligt tussen 33.500 € en 49.400 €. Voor een job als Assistant to the Director's Office zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 252 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant to the Director's Office in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.400
33.500
Gemiddelde
49.400

Vacatures in Assistant to the Director's Office in Aalst

Attaché(e) transparence à la direction Personnel & Finances, service Députés & Personnel

Brussels Parlement - Parlement Bruxellois
 • Bruxelles
Brussels Parlement - Parlement Bruxellois * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction

Assistant.e de Direction

Ets Cordonnier S.A.
 • Bruxelles
Ets Cordonnier S.A. Nous sommes à la recherche d'un.e assistant.e de direction

Management Assistant Vakgroep Biologie

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
De management assistant is het centrale , en speelt een actieve en coördinerende rol in het wegwijs maken van nieuwe studenten in zowel de bachelor- als masteropleidingen.

Management Assistant - Brussel

OfficeTeam
 • Brussel
U hebt een eerste ervaring als Management Assistant (ervaring in een advocatenkantoor is een plus); Geïnteresseerd in deze boeiende functie als Management Assistant en bent u onmiddellijk beschikbaar?

Management Assistant

Prayon
 • Puurs
Graag willen we u informeren dat we een vacature voor onbepaalde duur hebben voor een management assistant in de productiezetel van Puurs. * Je genoot een Bacheloropleiding met een eerste ervaring als management assistant .

Junior Management Assistant

Walters People
 • Mechelen
Een nieuwe opportuniteit als Junior Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf actief binnen de voedselproductie en gelegen in de regio van Mechelen.

Management Assistant (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Als Management Assistant ben je een referentiepersoon binnen de divisie Transport Systems en haar directie Infrastructure op administratief en organisatorisch vlak.

SUPERVISOR LOGISTIEK - INTERNATIONALE VERDELER 8471370 / 6 C

Manpower
 • Gent
Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden voor administratieve en ondersteunende functies. Welcome to a world of opportunity.

Werfleiding schoonmaak (m/v) ziekenhuis regio Gent (37u/week)

ISS Facility Services
 • Gent
Kennis van Microsoft Office (Excel, Outlook, Word) is een pluspunt.

Projectingenieur Infrastructuurprojecten

FREESTONE
 • Regio Merelbeke
Opvolgen van administratie: verrekeningen, ramingstaten, nota's... * Opmaak van duidelijke nota's met heldere voorstellingen tot beslissing * Je hebt kennis van MS Office, Sharepoint en MS Projects
 • 1-10 Van 252
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.