Assistant/e du manager de production lonen in Kortrijk

Als Assistant/e du manager de production mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant/e du manager de production ligt tussen 34.100 € en 50.000 €. Voor een job als Assistant/e du manager de production zijn er heel wat jobaanbiedingen in Roeselare, Kortrijk, Waregem. Op StepStone.be kan je momenteel 79 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant/e du manager de production in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.300
34.100
Gemiddelde
50.000

Vacatures in Assistant/e du manager de production in Kortrijk

Sales Manager Bouwsector

Introduce
 • Roeselare
Als Sales Manager identificeer je opportuniteiten bij nieuwe klanten of bestaande klanten en dit binnen de bouwsector of hernieuwbare energie sector.

ICT Project Manager

Ausy Group Belgium NV
 • Lendelede
Het is een dochteronderneming van de groep Versele-Laga (Deinze) en draait een omzet van meer dan 115 Mio.

Elektromechanieker

Wasserij Dumoulin NV
 • Komen
Als industriële wasserij bekleden zij een toonaangevende marktpositie en wensen zij ter versterking van het technisch team over te gaan tot de aanwerving van een ervaren elektromechanieker.

Technical Support Automotive

GMTO België BVBA
 • Kortrijk, Wallonië
Je werkt nauw samen in een team, waarbij de service de klant centraal staat. * Als helpdeskmedewerker/technisch specialist ben je de spil in onze serviceorganisatie, met veel klantencontact.

Key Account Manager België

CEO's 4 Climate
 • België
Om onze organisatie mee op de kaart te zetten en een succes te maken zoeken wij Key Accountmanagers. Wij willen fungeren als een Content Sharing Platform voor de bewuste consument die zoekt duurzame ...

Cost Accountant

Financial Talents
 • Kortrijk
Rapportering aan de FP&A en Controlling Manager * De opvolging van kapitaaluitgaven * Controle van de kosten per site/productie * Financiële controle op basis van de SOX regelgeving

HR Officer Payroller

Golfkarton Soenen
 • Roeselare
Als familiaal bedrijf al jaren een vaste waarde in de verpakkingssector. Dankzij elk van onze 240 collega's lopen de 22 verwerkingsmachines en 2 golfkartonmachines op volle toeren om broodnodige ...

Business Development Manager Duitse Markt

Randstad Gent 6127
 • Vichte
Zijn wij op zoek naar een Business Developer voor de Duitse markt. * Opmaken van een prospectie planning in overleg met de directie

Payroll/C&B Officer/ High Young Potential

HR Talents
 • Kortrijk
De HR Manager zoekt een ambitieuze rechterhand om de hard HR verder uit te bouwen en te optimaliseren en professionaliseren.

Conseiller Commercial pour la région du Sud (province de Hainaut)

WIENERBERGER NV
 • Kortrijk
Wienerberger est le numéro 1 mondial de la production et de la vente de blocs terre cuite pour murs intérieurs et le numéro 1 européen de la production et de la vente de briques de parement et de tuiles en terre cuite.
 • 1-10 Van 79
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.