Assistant/e du manager de production lonen in Hasselt

Als Assistant/e du manager de production mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant/e du manager de production ligt tussen 34.100 € en 50.000 €. Voor een job als Assistant/e du manager de production zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Genk, Lummen. Op StepStone.be kan je momenteel 32 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant/e du manager de production in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.300
34.100
Gemiddelde
50.000

Vacatures in Assistant/e du manager de production in Hasselt

Business Director Rekrutering en Selectie

Ausy Group Belgium NV
 • Gent, Antwerpen, Hasselt
Ben jij een geboren peoplemanager, heb je sales ervaring in de recruitment sector en heb je zin om onze business verder uit te bouwen?

Teamleader Inside Sales

Sales Talents
 • Limburg
Wat dien je op zak te hebben als positief ingestelde people manager die de rol als Teamleader op zich zal nemen?

Dossierbeheerder

FIDUCIAL
 • Diest
Onze lokale aanwezigheid stelt ons in staat om het vertrouwen en de nauwe band met onze klanten op te bouwen.

Manager

FIDUCIAL
 • Diest
De Manager zal eveneens instaan voor de commerciële relaties met de klanten en de uitbreiding van het kantoor. Lokale aanwezigheid is belangrijk om het vertrouwen en de nauwe band met onze klanten op te bouwen.

Debiteurbeheerder met goede kennis Frans | Midden-Limburg

Accountemps
 • Limburg
Binnen de drie bedrijven zijn de activiteiten zeer uiteenlopend. * Je staat in voor het opmaken van verkoopfacturen en creditnota's en boekt deze door de boekhouding; * Je bent verantwoordelijk voor de betalingen van klanten;

General Manager TVW Fuel Trucks

Hasco invest
 • Hasselt
Vanuit de positie van General Manager zal je een sleutelrol vervullen binnen onze bedrijvengroep! Om ons bedrijf verder te professionaliseren en onze groei te verstevigen, zijn we op zoek naar een General ...

Chief Commercial Officer

Hasco invest
 • Hasselt
Je wil er 100% voor gaan en draagt zelf ook je steentje bij aan het realiseren van de sales * Je bent verantwoordelijk voor het structureren en optimaliseren van de salesorganisatie.

PRODUCTION ENGINEER BINNEN INTERNATIONALE AUTOMOTIVE GIGANT

Fuse Engineering
 • Peer
Een boeiende en leerrijke positie in een bedrijf, waarbij je constant ondersteund wordt door de Productie Manager, waardoor je ervaring een sterke boost krijgt.

Contractonderhandelaar met bouwkundig netwerk

Talentlink
 • Limburg
Ben je momenteel tewerkgesteld in de bouw als aankoper , calculator , projectleider of project manager en heb je interesse in een commerciële bouwkundige functie als Aankoper / Buyer / Purchaser ?

Quality and Chemical Process Engineer

Thermo-Clean Heusden-Zolder nv
 • Heusden-Zolder
Hiervoor werk je uiteraard nauw samen met de productie- en de plantmanager. * Door je chemische achtergrond ben je de geknipte persoon om de productiemanager te ondersteunen ...
 • 1-10 Van 32
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.