Assistant/e du manager de production lonen in Brussel

Als Assistant/e du manager de production mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant/e du manager de production ligt tussen 34.100 € en 50.000 €. Voor een job als Assistant/e du manager de production zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 268 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant/e du manager de production in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.300
34.100
Gemiddelde
50.000

Vacatures in Assistant/e du manager de production in Brussel

Production Supervisor Assistant Coatings

HUDSON
 • Vilvoorde
Om hun verfafdeling te versterken, is Fenzi momenteel op zoek een (m/v/x): Assistant Coatings, een resultaat gedreven people manager met een gedegen productiekennis, een hands-on mentaliteit en oog voor de mensen.

Kwaliteitsmanager voeding -dagdienst

Randstad Gent 6127
 • Erembodegem
Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het Quality Team en heb je als doel om de kwaliteit van onze chocoladeproducten te garanderen en te verbeteren.

Account Manager

LKQ Belgium BVBA
 • Hainaut
Nous sommes actuellement à la recherche de plusieurs Account Managers pour la région Hainaut. En tant qu'Account Manager relié à un site de vente comptoir, vous nous aidez à croître en ...

Business Development Manager

Pass HR Services
 • België
Door veel belang te hechten aan veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak kunnen zij voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker. Zij zijn een belangrijke fabrikant en leverancier in de sector.

Digital Functional Analyst

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als koploper van de informatisering binnen het gewest loodsen we Brussel langs de uitdagingen van het digitale tijdperk. Ook zin om aan de slag te gaan in een organisatie waar verbondenheid zich digitaal én sociaal uit?

Account Manager

Sales Talents
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Ter versterking van hun team gaan wij actief op zoek naar een Account Manager richting de projectmarkt ( regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant) waarbij je graag de ...

R&D Project Manager

Arbalett
 • Walloon Brabant
Chaussée de Stockel 395, 1150 Woluwe-Saint-Pierre, Belgium

Directeur Lokaal Bestuur / Aanwerving

Stad Dendermonde
 • Dendermonde
Je bent een echte manager en vormt het managementteam dat instaat voor de beleidsvoorbereiding en uitvoering binnen de krijtlijnen zoals uitgezet door het bestuur.

Regulatory Operational Manager

ERGO Insurance
 • Brussel
ERGO Insurance * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Fonction * Being a main process contributor for all processes that are implemented in the frond and Back office in order to ...

Digital Health Patient Outcome Manager

Pfizer SA
 • Elsene
Pfizer SA * Elsene * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Pfizer is the world's premier biopharmaceutical company taking new approaches to better health.
 • 1-10 Van 268
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.