Assistant Sales Manager lonen in Sint-Niklaas

Als Assistant Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Sales Manager ligt tussen 35.700 € en 51.700 €. Voor een job als Assistant Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas. Op StepStone.be kan je momenteel 142 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.000
35.700
Gemiddelde
51.700

Vacatures in Assistant Sales Manager in Sint-Niklaas

Vacature: Junior Sales Consultant

Sales Talents
 • Antwerpen
Sales Assistant * Sales & Marketing Assistant Sales Talents - Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.

Project Sales Consultant

Sales Talents
 • Mechelen
Sales Assistant * Sales & Marketing Assistant Sales Talents Sales Talents is gespecialiseerd in werving & selectie, interim optie vast en projectsourcing.

Project Sales Consultant: Sales Support

Sales Talents
 • Antwerpen
Sales AssistantSales & Marketing Assistant Sales Talents Sales Talents is gespecialiseerd in werving & selectie, interim optie vast en projectsourcing.

Sales Manager

Scantec Industries NV
 • Antwerpen
Scantec Industries NV * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Scantec Industries is een gevestigde waarde en biedt specialistische oplossingen aan op het gebied van detectie en metingen van o.a. gas, ...

Regional Sales Manager

LANXESS nv
 • Lillo
Als Regional Sales Manager maak je deel uit van het Marketing & Sales AS and Inorganic team bij LANXESS NV op de Lillo site. Het totale sales volume voor deze producten bedraagt circa 500.000 ton.

Account Manager Bouw

SAM
 • Antwerpen
Als Account Manager / Sales Engineer ben jij de verantwoordelijke voor de Regio Antwerpen. * Minimaal 5 jaar ervaring als Sales Engineer / Account Manager

Junior Project Manager Sales

Smart Media Agency
 • Antwerpen
Wij zoeken ambitieuze Project Managers die zelfstandig kunnen werken, zich kunnen vastbijten in een thema, redactionele ideeën kunnen koppelen aan de nodige sales om het project te doen ...

Account Manager Inside Sales

Businesslab
 • Sint-Denijs-Westrem
Als Account Manager Inside Sales start je in ons inhouse customer service team dat dagelijks in van kleine ondernemingen.

Account Manager Bouw

Sales Talents
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Sales Talents - De partner van Sales Talents is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een sterke internationale speler.

Sales Manager

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Kontich
Om hun groei op de Belgische markt te bestendigen, zoeken ze een ervaren Sales Manager. Je hebt relevante ervaring in een senior salesfunctie met minimaal 5 jaar ervaring in het leiden van een verkoopteam.
 • 1-10 Van 142
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.