Assistant Sales Manager lonen in Hasselt

Als Assistant Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Sales Manager ligt tussen 35.700 € en 51.700 €. Voor een job als Assistant Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Lummen, Tessenderlo. Op StepStone.be kan je momenteel 56 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.000
35.700
Gemiddelde
51.700

Vacatures in Assistant Sales Manager in Hasselt

Shop Manager Interieur Limburg

Sales Talents
 • Limburg
Sales Talents kijkt uit een commerciële Shop Manager met passie voor interieur & decoratie. Sales Talents * Jouw enthousiasme als Manager werkt aanstekelijk. * De Regio Manager vormt jouw aanspreekpunt.

Telesales & Commercial Coordinator

Vynova Belgium NV
 • Tessenderlo
Additionally, you will support and coordinate supply and demand activities of the European K Derivative Sales team.

ICT Sales Executive

Talents4You N.V.
 • Limburg
Recently been founded it is time to extend the sales team and conquer market shares in Belgium hence we are looking for a sales talents willing to climb the next step.

Magazijnier (M/F) - Opglabbeek

Manpower Group Solutions
 • Opglabbeek
Vestas heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en is verantwoordelijk over de Sales, Constructie en Services van windmolens in Nederland en Belgie.

Service manager

Motmans & Partners
 • Overpelt
Omdat de huidige functiehouder op pensioen gaat, zijn wij voor hen op zoek naar een Service manager . * People management: je bent verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en motiveren van het internal ...

Sales Advisor Tweedehandswagens

BMW JOY'N US
 • BMW DAVO - Sint-Truiden
Enkele jaren sales ervaring binnen dit segment is een must.

Office Assistant

T.V.W. Fuel Trucks
 • Lummen
Ter versterking van ons dynamisch team zijn wij op zoek naar een Office Assistant (m/v). * Intern werk je nauw samen met het TVW sales team, onze garage diensten en de diverse business units in onze groep.

JUNIOR FINANCE ADMINISTRATOR (M/V)

Intelect Leuven
 • Tienen
Om deze taken te volbrengen sta je in nauw van verschillende afdelingen oa. sales en marketing

Sales Engineer Factory Automation

Monitor HR Consulting
 • Limburg
Vandaag zijn er verschillende carrièreperspectieven te bespreken voor een gedreven (m/v/x) Sales Engineer Factory Automation regio Limburg & Vlaams-Brabant. De functie als Sales Engineer

CUSTOMER SERVICE AGENT

Hays Response
 • Hasselt
Dit alles doe je in nauw contact met de andere interne diensten zoals sales, finance en planning.
 • 1-10 Van 56
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.