Assistant Sales Manager lonen in Gent

Als Assistant Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Sales Manager ligt tussen 35.700 € en 51.700 €. Voor een job als Assistant Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Waregem, Aalst (Oost-Vlaanderen ). Op StepStone.be kan je momenteel 79 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.000
35.700
Gemiddelde
51.700

Vacatures in Assistant Sales Manager in Gent

Sales Manager

HUDSON
 • Anzegem
* Anzegem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Account Manager Vleespluimvee

Ceres Recruitment
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Noord-Frankrijk
Hoewel je de job zelfstandig uitvoert, krijg je ondersteuning op maat van de Sales Manager, aan wie je ook rapporteert. De werving en selectie voor de vacature Account Manager Vleespluimvee is uitbesteed aan CeresRecruitment.

Account Manager Bouw

Sales Talents
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Sales Talents - De partner van Sales Talents is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een sterke internationale speler.

Account Manager Inside Sales

Businesslab
 • Sint-Denijs-Westrem
Als Account Manager Inside Sales start je in ons inhouse customer service team dat dagelijks in van kleine ondernemingen.

Field Sales Manager

HUDSON
 • België
Om de ambitieuze groei te ondersteunen zoeken zij momenteel een (m.v.x) Field Sales Manager. Resultaatgerichte en ervaren peoplemanager met een stevig commercieel trackrecord in een productgedreven omgeving

Account Manager Raamdecoratie - WOVL

Manpower
 • West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Als Account manager word je verantwoordelijk voor de sales activiteiten van de firma in regio West- & Oost-Vlaanderen. Je bent waakzaam voor trends en rapporteert op regelmatige basis aan de sales manager.

Key Account Manager België

CEO's 4 Climate
 • België
Om onze organisatie mee op de kaart te zetten en een succes te maken zoeken wij Key Accountmanagers. * Als Key Accountmanager voor CEO's 4 Climate werk je vanuit jouw eigen regio, netwerk en expertise aan ...

Plant Manager Voedingsindustrie

Culinor
 • Gent
Voor onze site Gent zoeken we momenteel een PLANT MANAGER (m/v/x) * en tot slot, een belangrijk aanspreekpunt bent voor onze afdelingen aankoop, productieplanning, sales en logistiek depot

Customer Success Manager

HUDSON
 • Aalter
Ovinto, scale-up tech-organisatie, zoekt een (m/v/x) CUSTOMER SUCCESS MANAGER. * Als Customer Success Manager is je doel potentiële klanten te begeleiden in de testfase met het oog op een succesvolle ...

Productspecialist Aankoop

Cras NV
 • Waregem
Opsporen van de marktbehoeftes en tendensen om, in overleg met de Sales, tot een attractief, innovatief en winstgevend productassortiment te komen.
 • 1-10 Van 79
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.