Assistant Sales Manager lonen in Brugge

Als Assistant Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Sales Manager ligt tussen 35.700 € en 51.700 €. Voor een job als Assistant Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Hooglede. Op StepStone.be kan je momenteel 51 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.000
35.700
Gemiddelde
51.700

Vacatures in Assistant Sales Manager in Brugge

Sales Manager Solar

Voestalpine Sadef
 • Gits
Om ons sales team te versterken zijn we op zoek naar een Sales Manager Solar * Je stuurt het volledige verkoopproces doorheen de vele facetten van de organisatie: je werkt hiervoor nauw samen met productie, aankoop, ...

Shop Manager High-End Interieur

Sales Talents
 • Knokke-Heist
Sales Talents * Coachen van het team in hun Sales Skills en hen tot hogere successen begeleiden

Sales Recruiter

Lagom Engineering
 • Hooglede
Als Sales Recruiter ga je aan de slag binnen één van onze gespecialiseerde divisies van Tecjobz HR Group. * Een trackrecord in het bereiken en overstijgen van sales targets

Sales Engineer Pneumatica

SAM
 • West-Vlaanderen
Als Sales Engineer voor dit bedrijf ga je langs bij machinebouwers, productiebedrijven en verdelers met een uitgebreid gamma aan pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment.

Sales Advisor Automotive

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
BMW JOY'N US * BMW Cocquyt, Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * Dankzij jouw product- en mensenkennis slaag je erin dé droomwagen van de klant samen te stellen op basis van zijn/haar behoeften.

Fleet Sales Advisor

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
BMW JOY'N US * BMW Cocquyt, Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * Je bent een ware “hunter” die zorgt voor een actieve B2B-prospectie, ter uitbreiding van de bestaande klantenportefeuille.

Key Account & Project Manager B2B

MARTENS & BRIJS
 • Roeselare
Om verder te bouwen aan dit succesverhaal, gaat Mulder op zoek gaat een Key Account & Project Manager B2B met ervaring in en passie voor food en industrie.

Customer Success Manager

HUDSON
 • Aalter
Ovinto, scale-up tech-organisatie, zoekt een (m/v/x) CUSTOMER SUCCESS MANAGER. * Als Customer Success Manager is je doel potentiële klanten te begeleiden in de testfase met het oog op een succesvolle ...

Operations Director | West-Vlaanderen

LEDR Executives Solutions
 • West-Vlaanderen
Ervaring met van ERP systemen, WMS en Sales & Operational Planning.

Marketing Medewerker

BMW JOY'N US
 • BMW De Mey - Maldegem
Je staat in voor alle interne en externe marketinggerelateerde communicaties en dit voor alle deelfacetten binnen een concessie: sales, aftersales, HR,... Je waakt bij elke communicatie over een ...
 • 1-10 Van 51
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.