Assistant Product Manager lonen in Mechelen

Als Assistant Product Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Product Manager ligt tussen 36.800 € en 53.500 €. Voor een job als Assistant Product Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 564 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Product Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.400
36.800
Gemiddelde
53.500

Vacatures in Assistant Product Manager in Mechelen

Production Supervisor Assistant Coatings

HUDSON
 • Vilvoorde
Om hun verfafdeling te versterken, is Fenzi momenteel op zoek een (m/v/x): Assistant Coatings, een resultaat gedreven people manager met een gedegen productiekennis, een hands-on mentaliteit en oog voor de mensen.

Category Assistant

DELHAIZE
 • Zellik
Als Category Assistant Salted Grocery ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve organisatie van een filière. * Je beheert productincidenten in nauwe samenwerking met het Quality team.

Account Manager

CANON BELGIUM
 • Antwerpen
Voor onze Documents Solutions afdeling team Noord, bestaande uit een 70-tal collega's (sales, services, assistants, business consultants), zijn we op zoek naar een Account Manager voor de regio Antwerpen.

PORTFOLIO MANAGER FUNGICIDES

HAYS
 • Londerzeel
In your role as Portfolio Manager, you are in charge of the project management to support the growth of the product portfolio fungicides.

Account Manager - Vlaams-Brabant

CANON BELGIUM
 • Vlaams-Brabant
Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop in de regio Vlaams-Brabant voor large accounts.

Business Developer

Pass HR Services
 • Antwerpen, Limburg
De aandacht voor de klant, de voortdurende zoektocht duurzame producten en toepassingen en meer in het algemeen de naleving van bedrijfswaarden is de basis van hun dagelijkse activiteiten.

Commercieel Vertegenwoordiger

Screening Media BVBA
 • Vlaanderen, Brussel, Vlaams brabant
Verantwoordelijk voor de verschillende onderhandelingsfasen, profiteert u van het advies en de coaching van uw verkoopmanager.

Teamleader KMO

Acerta Career Center
 • Brussel
Je waakt over de productiviteit, rentabiliteit en conformiteit aan de productlijnen van het eigen team, op basis van rapporteringen en indicatoren.

Business Development Manager Communicatie

Publicarto NV
 • Aalst
Om onze expansie te ondersteunen zijn we dringend op zoek een m/v: Business Development Manager met media/marketing/digitale background.

FINANCE MANAGER

Hays Response
 • Antwerpen
Voor onze klant te Antwerpen Centrum, een hippe, magische werkgever in de eventsector, zijn we wegens groei op zoek naar een finance manager . Als finance manager sta je onder de CFO en heb je een team van drie onder jou.
 • 1-10 Van 564
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.