Assistant Product Manager lonen in Brugge

Als Assistant Product Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Product Manager ligt tussen 36.800 € en 53.500 €. Voor een job als Assistant Product Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Eeklo. Op StepStone.be kan je momenteel 74 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Product Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.400
36.800
Gemiddelde
53.500

Vacatures in Assistant Product Manager in Brugge

Administrative Assistant

Vinci Energies Belgium
 • leon bekaertlaan 24, 9880, aalter
beheer van de flow voor productbestellingen, tem facturatie de klanten * opmaken en doorsturen van productoffertes Contacteer Ans Verachtert, HR & Legal Manager op 0492/15.65.44 of

Sales Advisor Automotive

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
Dankzij jouw product- en mensenkennis slaag je erin dé droomwagen van de klant samen te stellen op basis van zijn/haar behoeften.

Account Manager West-Vlaanderen

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
Voor een topspeler in afvalverwerking zijn wij op zoek naar een account manager . Na een uitgebreide kennismaking met onze producten en diensten, markten en klanten, staat u mee in voor de verdere ...

Sales Manager Solar

Voestalpine Sadef
 • Gits
Om ons sales team te versterken zijn we op zoek naar een Sales Manager Solar

Service Agent

Elis Bruxelles Hades
 • Aalter
Binnen onze commerciële afdeling en na een aangepaste opleiding, ben je verantwoordelijk voor de levering van onze producten bij onze klanten voor wie je de centrale contactpersoon bent.

IT support engineer

Experis
 • Brugge
Bij jouw opstart wordt een intensieve opleidingsperiode voorzien waarbij je iedere voormiddag door de service desk manager de nodige opleiding krijgt rond de gebruikte hardware en software, de setup van ...

QUALITY MANAGER | 50k firmawagen voedingsector

Fuse Engineering
 • Maldegem
Om hun team in regio Maldegem te versterken, is dit bedrijf op zoek een nieuwe Quality Manager. * Als quality Manager ben je verantwoordelijk voor het uitstippelen, up-to-date houden en sturen van het ...

Technisch commercieel Adviseur - ZELFBOUWMATERIALEN - Regio Maldegem

Manpower
 • Maldegem
Klanten concreet adviseren omtrent het productengamma Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs en kan reeds enige affiniteit met de producten aantonen.

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

HAYS
 • Aalter
Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten, is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten.

Shop Manager High-End Interieur

Sales Talents
 • Knokke-Heist
Sales Talents * Knokke-Heist * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Door hun focus op service en luxe binnen interieur, bouwt onze partner verder aan winkels in België, Nederland en Duitsland.
 • 1-10 Van 74
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.