Assistant Product Manager lonen in België

Als Assistant Product Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Product Manager ligt tussen 36.800 € en 53.500 €. Voor een job als Assistant Product Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 929 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Product Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.400
36.800
Gemiddelde
53.500

Vacatures in Assistant Product Manager

Production Supervisor Assistant Coatings

HUDSON
 • Vilvoorde
Om hun verfafdeling te versterken, is Fenzi momenteel op zoek een (m/v/x): Assistant Coatings, een resultaat gedreven people manager met een gedegen productiekennis, een hands-on mentaliteit en oog voor de mensen.

Payroll/C&B Officer/ High Young Potential

HR Talents
 • Kortrijk
De HR Manager zoekt een ambitieuze rechterhand om de hard HR verder uit te bouwen en te optimaliseren en professionaliseren. Je werkt voor een internationaal en groeiend bedrijf met een leuk en uniek nicheproduct.

PORTFOLIO MANAGER FUNGICIDES

HAYS
 • Londerzeel
In your role as Portfolio Manager, you are in charge of the project management to support the growth of the product portfolio fungicides.

Administrative Assistant

Vinci Energies Belgium
 • Aalter
beheer van de flow voor productbestellingen, tem facturatie de klanten - opmaken en doorsturen van productoffertes Contacteer Ans Verachtert, HR & Legal Manager op 0492/15.65.44 of

Category Assistant

DELHAIZE
 • Zellik
Als Category Assistant Salted Grocery ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve organisatie van een filière. * Je beheert productincidenten in nauwe samenwerking met het Quality team.

SUPERVISOR LOGISTIEK - INTERNATIONALE VERDELER 8471370 / 6 C

Manpower
 • Gent
Voor een internationale distributeur van producten binnen het retail beautysegment en gelegen aan de rand van Gent zijn we op zoek naar een SUPERVISOR LOGISTIEK - direct vaste aanwerving

Teamleader KMO

Acerta Career Center
 • Brussel
Je waakt over de productiviteit, rentabiliteit en conformiteit aan de productlijnen van het eigen team, op basis van rapporteringen en indicatoren.

QUALITY CONTROLLER BSc (bio)chemie, voedings- & dieetleer, agro- & biotechnologie

Culinor
 • Destelbergen
Onze producten die ken je al. En nu ook ons bedrijf!

Senior Business Controller - rechterhand van CFO in sportieve productieomgeving

Dixon Finance
 • Antwerpen
Ze zijn wereldwijd actief en leveren enkel producten van topkwaliteit waar ze zelf trots op zijn.

Accountmanager Binnendienst

Swepro Sprl
 • Arnhem
Wij zijn opzoek gedreven accountmanagers, die geen uitdaging uit de weg gaan * Als accountmanager moet u beschikken over commerciële vaardigheden
 • 1-10 Van 929
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.