Assistant Product Manager lonen in België

Als Assistant Product Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Product Manager ligt tussen 27.900 € en 38.500 €. Voor een job als Assistant Product Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1281 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Product Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.500
27.900
Gemiddelde
38.500

Vacatures in Assistant Product Manager

Consultant RH

UCM
 • Wierde
Au sein de la BU B2B, le département Produits et Services dispose d'un service de product management ainsi que d'un service de consultances (économiques, financières, RH, …).

Consultant juridique en droit social

UCM
 • Wierde
Au sein de la BU "B2B", le département Produits et Services dispose d'un service de Product Management ainsi que d'un service de consultances (économiques, financières, RH, juridique,..).

Consultant In House

UCM
 • Wierde
Au sein de la BU B2B, le département Produits et Services dispose d'un service de product management ainsi que d'un service de consultances (économiques, financières, RH, …).

Meertalig Product Assistent

TKG
 • Sint Genesius Rode, Brussels
Sint Genesius Rode, Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Een KMO in de sector van kleine elektrische huishoudtoestellen met internationale contacten en vestigingen in buitenland.

Product Manager BCP (Building Construction Products)

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Jouw missie als Product Manager Building Construction Products (BCP, het compacte gamma <10 ton) = het marktaandeel en de rentabiliteit van jouw productgamma maximaliseren.

Junior Product Manager

Profile Group
 • Brussel
Hij coördineert het 'tradingproces' met het 'Trading Team', 'Product Managers', 'Product Data specialists' en andere belanghebbende partijen.

Product & Quality Engineer

TK Elevator Belgium
 • Grâce-Hollogne
We vinden het dan ook cruciaal dat al onze producten en werkzaamheden aan de meest recente normen op vlak van kwaliteit en veiligheid beantwoorden.

Product Officer Conference & Broadcasting

AT RECRUITMENT
 • Brussel
Voor de Belgische Kamer van volksvertegenwoordigers verzorgen we de rekrutering & selectie van een Product Officer Conference & Broadcasting.

Product Manager Non-Life Development

AG Insurance
 • Brussel
Het team Development Commercial Property, dat verantwoordelijk is voor alle producten in de tak Brand en Engineering voor ondernemingen, is op zoek naar een Product Manager Commercial Property.

Product Owner Website & Digital content

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel & Oost-Vlaanderen
Als Product Owner heb jij daar een visie op en ontferm je je over het kloppende hart van onze digitale content: ons content management systeem (AEM).
 • 1-10 Van 1281
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.