Assistant Media lonen in België

Als Assistant Media mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Media ligt tussen 31.800 € en 47.000 €. Voor een job als Assistant Media zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 46 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Media in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.000
31.800
Gemiddelde
47.000

Vacatures in Assistant Media

Marketing Assistant voor familiale firma regio Oostrozebeke

OfficeTeam
 • Oostrozebeke
de sociale media pagina's beheren;

Online Marketing Executive

Manpower Group Solutions
 • Sint-Lambrechts-Woluwe
You will be responsible for the development of the channel marketing strategy for the assigned categories for a pre-defined retailer in Belgium with a key focus on digital and social media;

HR & Communication Officer - boeiende werkervaring (Grimbergen)

OfficeTeam
 • Grimbergen
Je beheert de diverse communicatietools (nieuwsbrief, communicatieschermen, social media).

Digital Receptionist.e Hospitality Officer

Welcome!
 • Strombeek-Bever
Grote interesse in digital tools, achtergrond in social media.

Office Assistant

T.V.W. Fuel Trucks
 • Lummen
Ter versterking van ons dynamisch team zijn wij op zoek naar een Office Assistant (m/v). Via diverse online verkoop platformen en sociale media beheer je onze advertentiebudgetten.

Communicator en Event Medewerker

VITO
 • Kortrijk
Om ons doel te bereiken zijn we op zoek naar een gedreven communicator die vertrouwd is met sociale media en digitale tools, taakgedreven op Vlaamse & Internationale projecten kan werken, teksten kan ...

Administratieve Medewerker affiniteit Communicatie

Confederatie Bouw - Confédération Construction
 • Brussel
Je biedt in nauw ook ondersteuning bij het uitbouwen van een goede communicatie vanuit de cluster (beheer sociale media, plaatsen van diverse informatie op de website, ondersteuning bij de organisatie van beurzen …).

MARKETING EN COMMUNICATIE ASSISTENT M/V

Intelect Gent
 • De Pinte, Deinze
Voor onze klant, een groeiende onderneming in de voedingssector, zijn we op zoek naar een Marketing Assistant . Je bent verantwoordelijk voor de digitale kanalen zoals de website, sociale media en facebookpagina.

Administratieve en communicatie medewerk(st)er

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
De courante officetoepassingen (Windows, Office 365), internettoepassingen en sociale media hebben weinig geheimen voor jou. Functie: Management assistant

Commercieel Vertegenwoordiger

Screening Media BVBA
 • Vlaanderen, Brussel, Vlaams brabant
Screening Media BVBA
 • 1-10 Van 46
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.