Assistant Brand lonen in Kortrijk

Als Assistant Brand mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant Brand ligt tussen 35.400 € en 51.500 €. Voor een job als Assistant Brand zijn er heel wat jobaanbiedingen in Kortrijk, Wevelgem, Kruishoutem. Op StepStone.be kan je momenteel 15 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant Brand in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.500
35.400
Gemiddelde
51.500

Vacatures in Assistant Brand in Kortrijk

External Account Manager Outdoor Living

HeadCount
 • Kruisem
Je vertaalt de verkoopstrategie en -doelstellingen van een premium brand resultaten bij de toegewezen dealers in uw regio. * Bij voorkeur een 3-tal jaar ervaring in B2B verkoop van een high-end brand.

Marketing Director

Dermaut Recruitment & Selection
 • Kortrijk
As Marketing Director you will develop, manage and roll out the marketing strategy, processes and procedures for both brands. * Develop and manage strategies and tactics to drive our brand identities to the top level

Global Marketing Director

HeadCount
 • Wevelgem
You create external brand awareness by elaborated customer journeys (on- and offline) to increase the customer intimacy.

Sales Manager

TranzCom
 • Vlaanderen
Je bezoekt vooral politiezones, brandweerkorpsen maar ook andere hulp- en veiligheidsdiensten en overtuigt hen van de voordelen van de oplossingen die TranzCom aanbiedt.

Product Manager Hygiene & Cleaning

Lyreco Belgium NV
 • Benelux
Met een brede waaier aan diverse hygiëne & cleaning oplossingen én zelfs een eigen Lyreco brand van papierwaren en detergenten, is dit één van de meest gevarieerde en uitdagende productcategorieën binnen Lyreco.

Head of Retail Belgium

Sales Talents
 • België
Bestudeer je de huidige werking, verken je de markt en spot je de mogelijkheden voor de brand;

KEY ACCOUNT MANAGER - FMCG TOP 3

HAYS
 • België
Our client offers an opportunity to be the ambassador of major international brands.

Project Engineer Elektriciteit

Vinçotte
 • België
Dit doe je onder andere door het opstellen van een projectplanning en werkschema's voor je collega-inspecteurs en door deel te nemen aan meetings met de klant waarbij je meedenkt en adviseert aangaande hoog- & ...

Alarmtechnicus Veiligheidssystemen

G4S Secure Solutions SA/NV
 • België
Wij bieden oplossingen op verschillende vlakken: inbraakdetectie, toegangscontrole, branddetectie, camerabewaking (CCTV).

Country Brand Lead BeLux - Rare Disease - Endocrine care - Haemophilia

Pfizer SA
 • BeLux
Pfizer SA * BeLux * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 15
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.