Assessor lonen in Gent

Als Assessor mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Assessor ligt tussen 35.400 € en 51.500 €. Voor een job als Assessor zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Dendermonde. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Assessor in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.600
35.400
Gemiddelde
51.500

Vacatures in Assessor in Gent

Quality assurance (QA) engineer - ‘State of the art’ fabriek

Dixon Engineering
 • Gent
Dixon Engineering * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het voortdurend streven verbetering, de doorgedreven kennis en succesvolle investeringen hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in ...

Directeur Lokaal Bestuur / Aanwerving

Stad Dendermonde
 • Dendermonde
Tijdens een assessment center wordt de kandidaat beoordeeld door twee verschillende assessoren die daarvoor een geïntegreerde set van technieken gebruiken.

Credit Analyst Consultant

iCredit
 • Vlaanderen
iCredit * Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - iCredit is ontstaan in 2006 als pionier in haar sector en is ondertussen uitgegroeid tot een organisatie waar competente medewerkers, optimalisatie ...

Test Automation Engineer

Altran Belgium
 • Flanders, Brussels
Altran Belgium * Vlaanderen, Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Your role * You will design test strategy and goals in line with business requirements

Test Automation Engineer

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Test Automation Engineer Als Test Automation Engineer draag je bij aan het automatiseren en het efficiënter maken van testing. * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

Projectmedewerker Klimaat

Stad Oudenaarde
 • Oudenaarde
Stad en OCMW Oudenaarde zijn op zoek naar een projectmedewerker klimaat (m/v/x), niveau B1-B3, in voltijds contractueel dienstverband.

Verantwoordelijke Productie en Distributie

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen, Gent
Onze dienst ProDis (Productie en Distributie), bestaande uit 2 productielaboratoria (Campus Mechelen en Campus Gent), staat in voor de verwerking van de donaties van vol bloed, plasma, bloedplaatjes en granulocyten.

Directeur

Levedale VZW
 • Meise
Voorziene datum van indiensttreding: 2 november 2020 om nog enige tijd met de huidig directeur de organisatie te leren kennen.

QUALITY ASSURANCE OFFICER

HAYS
 • Gent
Voor deze vacature van Quality Assurance Officer zijn wij vanuit Hays Life Sciences op zoek iemand met bij voorkeur een masterdiploma in de richting bio-ingenieur, industrieel ingenieur chemie/biochemie of gelijkaardig.

Credit Analyst Consultant

Triple A Solutions
 • Volgens woonplaats of voorkeur
Als Credit Analyst sta je in voor het bepalen van de kredietwaardigheid van klanten. Triple A Solutions is een A tot Z dienstverlener voor Credit Management oplossingen.
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.