Artistiek medewerker/ster lonen in Leuven

Als Artistiek medewerker/ster mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Artistiek medewerker/ster ligt tussen 33.400 € en 49.000 €. Voor een job als Artistiek medewerker/ster zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Elsene. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Artistiek medewerker/ster in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.500
33.400
Gemiddelde
49.000

Vacatures in Artistiek medewerker/ster in Leuven

Administratieve en communicatie medewerk(st)er

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
Met zo'n 3500 medewerkers zijn we de grootste Vlaamstalige werkgever in Brussel; een internationale stad waarmee we ons maar al te graag verbinden en waar(rond) onze 4 campussen gelegen zijn.

Administratief medewerker Inschrijvingen

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
Als 'Administratief Medewerker Inschrijvingen' kom je terecht in het team van de Onderwijs- en Studentenadministratie OWSA. Functie: Administratief medewerker Vrije Universiteit Brussel * Elsene * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds

Assistent marketing en communicatie

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
We zoeken namelijk een nieuwe collega om onze ambitieuze ploeg voor Marketing, Communicatie & Evenementen (MARCOM) van 25 medewerkers te versterken.

Administratieve Medewerker affiniteit Communicatie

Confederatie Bouw - Confédération Construction
 • Brussel
Je staat in voor dagelijkse administratieve ondersteuning van de afdeling (beheer agenda, bijhouden klassement, up-to-date houden van verschillende files, voorbereiden van vergaderzalen...);

Marketing Administrative Assistant - vaste uren (Grimbergen)

OfficeTeam
 • Grimbergen
Ze zijn dringend op zoek naar Marketing Administrative Assistant (M/V) in Grimbergen, die administratieve ondersteuning zal bieden op de dienst marketing. * Je beheert de trade-marketing vragen van de winkels;

Personal Assistant

Intelect Zaventem
 • Meise
Jij bent de nieuwe personal assistant die wij zoeken! Je hebt een eerste ervaring in administratie, idealiter als management/personal assistant Intelect Zaventem * Meise * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Je werkt nauw .

Ervaren administratief medewerker - Haren

OfficeTeam
 • Haren
OfficeTeam * Haren * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Onze klant is een grote speler in de autosector. Deze opdracht gaat van start zodra het plan van het bedrijf om terug te keren kantoor ingaat.

Administrative Assistant Mailing

Fluxys
 • Brussel
Een eerste ervaring in een gelijkaardige administratieve functie is een troef maar zeker geen vereiste; Fluxys * Brussel * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - We kunnen tegenwoordig niet meer zonder energie.

Administratief Bediende - Asse - vaste uren

OfficeTeam
 • Asse
OfficeTeam * Asse * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds

Administratief Medewerker Incasso

FIDUCIAL
 • Elsene
Voor de financiële afdeling zoeken wij een: Administratief Medewerker Incasso. * Een eerste ervaring in een administratieve functie * Elsene * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.