Artistiek medewerker/ster lonen in Brugge

Als Artistiek medewerker/ster mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Artistiek medewerker/ster ligt tussen 33.400 € en 49.000 €. Voor een job als Artistiek medewerker/ster zijn er heel wat jobaanbiedingen in Knokke-Heist. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Artistiek medewerker/ster in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.500
33.400
Gemiddelde
49.000

Vacatures in Artistiek medewerker/ster in Brugge

Directeur Kunstonderwijs

BAKKER & PARTNERS
 • Knokke-Heist
Binnen het deeltijds kunstonderwijs is de academie 'MAAK' in Knokke-Heist een ontmoetingsplek voor iedereen die zich artistiek wil uiten in beeld, dans, muziek en woord.

RETAIL STORE MANAGER BIO FOOD BRUGGE

HAYS
 • Brugge
Voor onze klant, trendsetter in de wereld van biologische voeding, zijn wij vanuit Hays Retail op zoek naar een Retail Store Manager voor de winkel in Brugge.

Project manager / Zaakvoerder

Gentis SA
 • Knokke-Heist
Je bent als project manager verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf het concept tot en met de oplevering. Gentis SA * Knokke-Heist * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Internal Sales Advisor

Crop's
 • Ooigem
Momenteel kijken we uit een nieuwe collega (m/v/x): Internal Sales Advisor Crop's * Ooigem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Fleet Sales Advisor

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
Iemand die een commerciële opleiding genoten heeft en ook een (eerste) relevante ervaring als B2B verkoper in een premium omgeving kan voorleggen. In ben je ook geregeld zelf betrokken bij de organisatie van fleet events.

Zonemanager

Farys - TMVW CVBA
 • Brugge, Ronse
Op dit moment organiseren we een statutair examen voor de aanleg van een wervingsreserve voor Zonemanager (m/v)

P&O Manager

Accord Group Belgium
 • Gent
Om vorm te geven aan een ambitieus en performant organisatieontwikkelingstraject gaan we op zoek een (m/v/x): P&O MANAGER Accord Group Belgium * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Manager

FIDUCIAL
 • Brugge
Om de groei van FIDUCIAL ACCOUNTANCY in België te ondersteunen, zoeken wij voor ons kantoor in Brugge een Manager.

CAD Tekenaar

Stanley Security Belgium
 • Brugge
Voor onze entiteit A&E Brugge, onderdeel van Stanley Security Belgium,  zijn we op zoek een  CAD tekenaar. * Als technisch tekenaar heb je een zeer goede kennis van tekensoftware (AutoCad 2D/ZWCad 2D). Stanley Security Belgium * Brugge

Shop verkoper

Wurth Belux nv
 • Gent
Wurth Belux nv * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Als shop verkoper ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je begeleidt en adviseert hen in de aankoop van producten.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.