Architect lonen in Sint-Niklaas

Als Architect mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect ligt tussen 40.300 € en 57.800 €. Voor een job als Architect zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 44 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.900
40.300
Gemiddelde
57.800

Vacatures in Architect in Sint-Niklaas

Architect / Projectleider

FREESTONE
 • Antwerpen
In het kader van een overheidsopdracht voor een klant te regio Antwerpen, zijn wij op zoek verschillende architecten die betrokken worden bij diverse opdrachten waaronder nieuwbouw- en renovatie, ...

Ontwerp Architect Gent

Buro II & Arch+I
 • Gent
Als Ontwerp Architect werk je onder begeleiding van een senior ontwerparchitect. * Als Ontwerp Architect bewaak je het esthetische aspect van het ontwerp in .

Data Information Architect

Securex
 • Gent, Brussel
Securex is op zoek een Data Information Architect die de Data Information Policy verder zal uitbouwen, deze uitrollen in het bedrijf en hierbij de nodige gedragenheid creëert bij de verschillende business units.

Solution architect integraties

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Een solution architect Integraties doet de provincie beter werken. je als solution architect bij de provincie de ene week bijvoorbeeld een technisch ontwerp voor de architectuur opstelt en 7 dagen later ...

Software architect

Experis
 • Gent
Voor onze klant, gevestigd in Gent, zoeken we een Software architect/Teamleader ▪ Je hebt het niveau van “software architect”, die gefundeerde en toekomstgerichte

Freelance Architect Residentieel Antwerpen

Fuse Engineering
 • Antwerp
Actief als zelfstandige Architect? Voor een toonaangevende architectenbureau regio Antwerpen zijn wij dringend opzoek een ervaren Architect.

Java Architect

Experis
 • Gent
As a Java Architect specialized in Java EE, you will be part of the Connectivity team.

Java Architect

Dedalus HealthCare GmbH
 • Gent
As a Java Architect specialized in Java EE, you will be part of the Connectivity team.

Information Architect

SD Worx Belgium NV
 • Antwerp
The Information Architect provides positive user experience by planning and designing the information structure for business processes & supporting software applications.

Technisch tekenaar interieur (M/V/X)

Konnekt
 • Lokeren
Konnekt * Lokeren * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Je tekent de productieplannen uit aan de hand van opmetingen. * Je bent de / klant.
 • 1-10 Van 44
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.