Architect/e inrichtingen lonen in Brussel

Als Architect/e inrichtingen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 35.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect/e inrichtingen ligt tussen 30.500 € en 45.400 €. Voor een job als Architect/e inrichtingen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 56 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect/e inrichtingen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
35.200
30.500
Gemiddelde
45.400

Vacatures in Architect/e inrichtingen in Brussel

Network & Security Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Mechelen, Leuven
Klanten en ICT architecten betrekken jou in projecten die nieuwe functionaliteiten opleveren en die in de buitenwereld vaak het nieuws halen.

SAP Applicatie specialist.e

Crelem Bakeries Nv
 • Kobbegem
Als specialist zal je de inrichting en operationele aspecten van de IT SAP-activiteiten in goede banen leiden in .

Procurement Category Manager

habeas
 • Wavre
u bepaalt de planning van het assortiment, de prijzen, de merchandising in de apotheek, de inrichting en de opslagruimte;

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER COATINGS BOUWSECTOR

HAYS
 • Benelux
Voor deze functie mikken we op een Bachelor of Master chemie of bouwkunde die advies kan geven aan architecten, aannemers, projectontwikkelaars en studiebureaus.

Project Manager - Real Estate

Michael Page
 • Brussel
Je hebt een universitaire basisopleiding (burgerlijk ingenieur, ingenieur-architect, industrieel ingenieur, …);

Supply Chain Management Trainee

Dixon Supply Chain
 • Brussel
Optimaliseren van de volledige inrichting van het warehouse in België en het opzetten van gloednieuwe warehouses doorheen Europa;

EPB Verslaggever Openbare Gebouwen

FREESTONE
 • Regio Brussel
Regio Brussel * Freelance * Deeltijds - Introductie - In het kader van verschillende aankomende EPB certificatieopdrachten binnen regio Brussel zijn wij op zoek erkende EPB certificateurs “openbaar gebouw – Brussels gewest”

Productieleider - operationeel verantwoordelijke

ANDRESS CONSULTING
 • Oudenaarde, Brussel, Kortrijk
Je staat in voor de inrichting, orde en netheid van de werkplaats en het machineonderhoud.

Werkbegeleider Electro

Rodea vzw
 • Sint-Genesius-Rode
De productie of dienstverlening controleren en wijzigingen aanbrengen in de inrichting van werkposten, het werkritme, ...

PROJECT MANAGER construction - Mechelen

LEDR Executives Solutions
 • Mechelen
Ingenieur Diploma of Architect Diploma met bouwtechnische achtergrond. * Sterke projectcoördinatie met werfleiders, ontwerpers, architecten, adviseurs en onderaannemers; om uitdagingen snel aan te pakken.
 • 1-10 Van 56
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.