Architect/e infrastructuur lonen in Leuven

Als Architect/e infrastructuur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 52.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect/e infrastructuur ligt tussen 44.500 € en 62.700 €. Voor een job als Architect/e infrastructuur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 96 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect/e infrastructuur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
52.900
44.500
Gemiddelde
62.700

Vacatures in Architect/e infrastructuur in Leuven

BI & Data Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als BI & Data Architect zorg je voor de uitwerking van oplossingen voor het beheer van de toenemende hoeveelheid gegevens van het CIBG en zijn klanten

.Net Application Architect

Smals
 • Sint-Gillis
Smals .Net Application Architect Als .Net Application Architect sta je in voor de evolutie en het beheer van de architecturale omgeving.

Infrastructure Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Le Centre d'Informatique pour la Région Bruxelloise (CIRB) est le leader de la transition numérique à Bruxelles.

Network Solution Architect

Vinci Energies Belgium
 • Evere
Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de 1.800 business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en ...

Solution Architect .Net

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Solution Architect .Net - Als Solution Architect bepaal je de te volgen richting wat betreft de technische en strategische IT-oplossingen.

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Sint-Gillis
Je draagt bij tot de evolutie en standaardisering van onze infrastructuur door projecten uit te werken betreffende het ontwikkelen van een archiveringsstrategie, de opvolging van DBMS-versies, ...

Manager ICT Projects & Operations

Accord Group Belgium
 • Brussel
Kortom: u bent verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogstaande ICT-infrastructuur en gewaardeerde services aan onze .

Infrastructure Solution Architect

Smals
 • Sint-Gillis
Als Infrastructure Architect ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de architectuur binnen de afdeling “Infrastructure & Operations” van een van onze lidinstellingen. Smals Infrastructure Solution Architect

Network Security Specialist

Smals
 • Sint-Gillis
Als Network Security Specialist ben je verantwoordelijk voor de architectuur, de evolutie en het operationele beheer van oplossingen (software- en hardwarecomponenten) om de beveiliging van de infrastructuur te waarborgen.

Java Developer

Smals
 • Sint-Gillis
De infrastructuur werd volledig gevirtualiseerd.
 • 1-10 Van 96
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.