Architect/e infrastructuur lonen in Gent

Als Architect/e infrastructuur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 52.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect/e infrastructuur ligt tussen 44.500 € en 62.700 €. Voor een job als Architect/e infrastructuur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Waregem, Aalter. Op StepStone.be kan je momenteel 33 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect/e infrastructuur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
52.900
44.500
Gemiddelde
62.700

Vacatures in Architect/e infrastructuur in Gent

Infrastructure Architect

Realdolmen
 • East Flanders, West Flanders
Are you currently an Architect, CIO, ICT Manager, Infrastructure Manager or Project Team leader?

CIVIL ENGINEER - construction

Fuse Engineering
 • Oost-Vlaanderen
Hun bouw en infrastructuur afdeling is actief van technisch tekenwerk, tot engineering en projectmanagement. * Je beschikt over een Master diploma burgerlijk/industrieel ingenieur bouwkunde of ingenieur architect

Manager ICT Projects & Operations

Accord Group Belgium
 • Brussel
Kortom: u bent verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogstaande ICT-infrastructuur en gewaardeerde services aan onze .

Technieker / Operator Waterzuivering

AQUAFIN NV
 • Gent
Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied.

Technisch Controleur

Facilicom Services Groep België
 • Dendermonde
Preventieve en curatieve onderhoudscontracten, klusjesdienst on site of op afroep, elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerkerij, groenvoorziening, winteronderhoud, algemene infrastructuurwerken, projectcoördinatie …

KOELTECHNIEKER

Hays Response
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Voor onze partner Vinci Facilities, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in installatie en onderhoud voor tertiaire en industriële gebouwen en infrastructuurprojecten, zijn we vanuit Hays op ...

Omgevingsambtenaar Ruimtelijke Ordening

Stad Oudenaarde
 • Oudenaarde
Stad Oudenaarde * Oudenaarde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Stad en OCMW Oudenaarde zijn op zoek naar een omgevingsambtenaar , niveau B4-B5, in voltijds contractueel dienstverband.

Verpleegkundige Intensieve Zorgen

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
AZ Nikolaas * Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Functiebeschrijving * Als verpleegkundige op de dienst intensieve zorgen sta je, , in voor de adequate hulpverlening in al zijn facetten ...

Verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Lokeren
Zij nemen enkel genoegen met het aantrekken van het beste artsenkorps en de uitbouw van de meest optimale infrastructuur.

Projectbeheerder

Fluvius
 • Sint-Niklaas
Je hebt kennis over het saneren van oude netten, verplaatsingswerken, belangrijke infrastructuurprojecten en uitbreidingen voor hernieuwbare energieprojecten.
 • 1-10 Van 33
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.