Architect datawarehouse lonen in Mechelen

Als Architect datawarehouse mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect datawarehouse ligt tussen 42.000 € en 59.700 €. Voor een job als Architect datawarehouse zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 70 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect datawarehouse in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.600
42.000
Gemiddelde
59.700

Vacatures in Architect datawarehouse in Mechelen

Microsoft BI Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Je beschikt over een goede kennis van de Data Warehouse-technologieën en -architectuur en over een passieve kennis van tools voor gegevensverwerking zoals de ETL-systemen.

Software Engineer Expert - Business & Data Intelligence

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Je wordt opgenomen in het Data Reporting team dat deel uitmaakt van het departement BDI (Business & Data Intelligence), verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de datamarts voor de datawarehouses en de rapporteringen.

Senior Beheerder Rapportering (BI)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
het design van het datawarehouse of rapportering model, het security model en het ETL-proces * het ontwikkelen en bewaken van een uniforme werking in het datawarehouse en rapportering domein

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Sint-Gillis
Je bent vertrouwd met Business Intelligence (ETL, design/architectuur van een datawarehouse en backend verwerking).

IT Project Manager

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Een gewest dat steunt op het bundelen van hoogtechnologische infrastructuren, ICT-platformen- en systemen en data.

Solution Architect

StepStone
 • Brussel
We are looking for a Solution Architect with a passion for building great products that make a difference. * Knowledge of Software Design Patterns, Integration Mechanisms, Data Modeling.

Infrastructure Solution Architect

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Infrastructure Solution Architect Als Infrastructure Architect ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de architectuur binnen de afdeling “Infrastructure & Operations” van een van onze lidinstellingen.

ETL Specialist

Smals
 • Sint-Gillis
Als ETL Specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van het datawarehouse. - Het structureren van de gegevens binnen het datawarehouse zelf.

.Net Application Architect

Smals
 • Sint-Gillis
Smals .Net Application Architect Als .Net Application Architect sta je in voor de evolutie en het beheer van de architecturale omgeving.

BI Developer

Smals
 • Sint-Gillis
Je behaalde een Bachelor in de informatica en hebt ervaring met het modelleren, ontwikkelen en onderhouden van Business Objects Architecture, Universes, rapporten & datawarehouses.
 • 1-10 Van 70
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.