Architect datawarehouse lonen in Leuven

Als Architect datawarehouse mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect datawarehouse ligt tussen 42.000 € en 59.700 €. Voor een job als Architect datawarehouse zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 56 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect datawarehouse in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.600
42.000
Gemiddelde
59.700

Vacatures in Architect datawarehouse in Leuven

Microsoft BI Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Je beschikt over een goede kennis van de Data Warehouse-technologieën en -architectuur en over een passieve kennis van tools voor gegevensverwerking zoals de ETL-systemen.

Software Engineer Expert - Business & Data Intelligence

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Je wordt opgenomen in het Data Reporting team dat deel uitmaakt van het departement BDI (Business & Data Intelligence), verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de datamarts voor de datawarehouses en de rapporteringen.

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Sint-Gillis
Je bent vertrouwd met Business Intelligence (ETL, design/architectuur van een datawarehouse en backend verwerking).

Software Engineer

Camber
 • Overijse
Camber * Overijse * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Camber is er om u te inspireren en om een wereld te organiseren op maat van elk individu.

Project Manager - Real Estate

Michael Page
 • Brussels
Je hebt een universitaire basisopleiding (burgerlijk ingenieur, ingenieur-architect, industrieel ingenieur, …);

Ingenieur Bouw

Selor
 • België
Selor * België * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie * er is 1 plaats bij de dienst Vlaanderen Regio West, Gent * er is 1 plaats bij de dienst Vlaanderen Regio Noord, Antwerpen

EPB Verslaggever Openbare Gebouwen

FREESTONE
 • Regio Brussel
Regio Brussel * Freelance * Deeltijds - Introductie - In het kader van verschillende aankomende EPB certificatieopdrachten binnen regio Brussel zijn wij op zoek erkende EPB certificateurs “openbaar gebouw – Brussels gewest”

PROJECT MANAGER construction - Mechelen

LEDR Executives Solutions
 • Mechelen
Ingenieur Diploma of Architect Diploma met bouwtechnische achtergrond. * Sterke projectcoördinatie met werfleiders, ontwerpers, architecten, adviseurs en onderaannemers; om uitdagingen snel aan te pakken.

Beheerscontroleur

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Brussel
U beheerst Excel en beschikt over een goede kennis van de IT-applicaties (datawarehouse)

BI & Data Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als BI & Data Architect zorg je voor de uitwerking van oplossingen voor het beheer van de toenemende hoeveelheid gegevens van het CIBG en zijn klanten
 • 1-10 Van 56
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.