Architect datawarehouse lonen in Antwerpen

Als Architect datawarehouse mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 55.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect datawarehouse ligt tussen 47.300 € en 62.600 €. Voor een job als Architect datawarehouse zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 41 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect datawarehouse in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
55.300
47.300
Gemiddelde
62.600

Vacatures in Architect datawarehouse in Antwerpen

Solution Architect

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
De Solution Architect zal binnen Vanbreda in dit kader dan ook een sleutelrol opnemen. * Je hebt een grondige kennis van de IT markt en ziet de verbanden tussen de verschillende domeinen: applicaties, databeheer, infrastructuur,..

Business Architect

Eiger North NV
 • Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen
Eiger North, is een sterk competence center in business, functionele en data analyse binnen De Cronos Groep.

Interieurarchitect

Whoohoo Antwerpen
 • Antwerpen
Als interieurarchitect kom je terecht in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in exclusieve villabouw. Ontwerp unieke projecten op maat van de klant als interieurarchitect!

Business architect IT

LGA IT
 • Antwerpen
Want onze klant, in regio Antwerpen, is op zoek naar een business architect voor hun IT afdeling.

TECHNICAL SOLUTION ARCHITECT .NET

HAYS
 • Antwerpen
Kennis verschillende domeinen: applicaties, databeheer, BI,.. Voor onze klant, gegelen dichtbij Antwerpen-centrum, zijn wij vanuit Hays op zoek een Technical Solution Architect .NET voor innovatieve projecten.

Business Architect

Brunel Belgium NV
 • Halle
Als business architect help je onze klant om hun strategie en requirements om te zetten een architectuur op het vlak van services, processen en informatie.

IT Infrastructure Architect

AXA Belgium
 • Berchem
Als IT infrastructure Architect ben je een spilfiguur tussen de business, de meer technische IT teams en de infrastructuurprovider. De IT Infrastructure Architect

Architect Tekenaar

LGA Engineering
 • Bonheiden
Als architect uitgekeken op de dagdagelijkse tekeningen en zin in monsterprojecten? Keywords: Infrastructuur - Bouwkunde - Ingenieur - Engineer - Stability – Architect – Master architectuur - Studiebureau ...

Software architect

Experis
 • Mechelen
Voor onze klant, gevestigd in Mechelen, zoeken we een Software architect/Teamleader ▪ Je hebt het niveau van "software architect", die gefundeerde en toekomstgerichte - het data-beveiligingsaspect voorop.

Enterprise IT Architect

De Lijn
 • Mechelen
Als enterprise architect definieer je op basis van businessanalyse de beste oplossing voor onze businessunits en voor ons.
 • 1-10 Van 41
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.