Architect datawarehouse lonen in België

Als Architect datawarehouse mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect datawarehouse ligt tussen 42.000 € en 59.700 €. Voor een job als Architect datawarehouse zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 88 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect datawarehouse in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.600
42.000
Gemiddelde
59.700

Vacatures in Architect datawarehouse

Software Engineer Expert - Business & Data Intelligence

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Je wordt opgenomen in het Data Reporting team dat deel uitmaakt van het departement BDI (Business & Data Intelligence), verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de datamarts voor de datawarehouses en de rapporteringen.

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Sint-Gillis
Je bent vertrouwd met Business Intelligence (ETL, design/architectuur van een datawarehouse en backend verwerking).

Senior Beheerder Rapportering (BI)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
het design van het datawarehouse of rapportering model, het security model en het ETL-proces * het ontwikkelen en bewaken van een uniforme werking in het datawarehouse en rapportering domein

Microsoft BI Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Je beschikt over een goede kennis van de Data Warehouse-technologieën en -architectuur en over een passieve kennis van tools voor gegevensverwerking zoals de ETL-systemen.

EPB Verslaggever Openbare Gebouwen

FREESTONE
 • Regio Brussel
Regio Brussel * Freelance * Deeltijds - Introductie - In het kader van verschillende aankomende EPB certificatieopdrachten binnen regio Brussel zijn wij op zoek erkende EPB certificateurs “openbaar gebouw – Brussels gewest”

Verpleegkundige Intensieve Zorgen

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
AZ Nikolaas * Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Functiebeschrijving * Als verpleegkundige op de dienst intensieve zorgen sta je, , in voor de adequate hulpverlening in al zijn facetten ...

Solution architect (Sindala)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Waar situeer je je als Solution Architect binnen het departement? Wat zal je als solution architect doen?

PROJECT MANAGER construction - Mechelen

LEDR Executives Solutions
 • Mechelen
Ingenieur Diploma of Architect Diploma met bouwtechnische achtergrond. * Sterke projectcoördinatie met werfleiders, ontwerpers, architecten, adviseurs en onderaannemers; om uitdagingen snel aan te pakken.

Beheerscontroleur

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Brussel
U beheerst Excel en beschikt over een goede kennis van de IT-applicaties (datawarehouse)

Omgevingsambtenaar Ruimtelijke Ordening

Stad Oudenaarde
 • Oudenaarde
Stad Oudenaarde * Oudenaarde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Stad en OCMW Oudenaarde zijn op zoek naar een omgevingsambtenaar , niveau B4-B5, in voltijds contractueel dienstverband.
 • 1-10 Van 88
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.