Architect datawarehouse lonen in België

Als Architect datawarehouse mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 54.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect datawarehouse ligt tussen 44.200 € en 61.400 €. Voor een job als Architect datawarehouse zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 131 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect datawarehouse in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
54.200
44.200
Gemiddelde
61.400

Vacatures in Architect datawarehouse

IT Security Specialist

AXA Belgium
 • Bruxelles
This includes accesses via privileged and technical accounts on Active Directory, IBM mainframe (RACF), LDAP, Oracle/SQL, Datawarehouse, as well as accesses via other means e.g. certificates.

Oracle ETL Developer

Smals
 • Brussel
Zo ben je een gesprekspartner ( en met eindgebruikers, architecten, project managers, business analisten) aangaande data integratie vraagstukken. Ook een kennis van Shell/bash en datawarehouse modeling technieken zijn belangrijk.

BI Specialist

Smals
 • Brussel
Uitvoeren van datawarehouse- en archiveringsprojecten; - Ontwerpen van een logische laag boven op het datawarehouse-datamodel;

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Brussel
Je bent vertrouwd met Business Intelligence (ETL, design/architectuur van een datawarehouse en backend verwerking).

Senior IP Network Architect

Elia nv/sa
 • Brussel
Elia nv/sa * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV.

ICT Infrastructure Architect

Smals
 • Brussel
Smals ICT Infrastructure Architect Als ICT Infrastructure Architect ga je aan de slag in het Core Business & Infrastructure .

.Net Application Architect

Smals
 • Brussel
Smals .Net Application Architect Als .Net Application Architect sta je in voor de evolutie en het beheer van de architecturale omgeving.

Enterprise Architect

Smals
 • Brussel
Smals Enterprise Architect Smals is op zoek naar een Enterprise Architect die het Enterprise Architect Team versterkt, de ICT-strategie van het bedrijf richting geeft en de coherentie en ...

Security Architect

Smals
 • Brussel
Smals Security Architect Als IT Security Architect speel je een centrale rol bij de uitbouw en het beheer van een optimale ICT-omgeving.

Solution Architect .Net

Smals
 • Brussel
Smals Solution Architect .Net - Als Solution Architect bepaal je de te volgen richting wat betreft de technische en strategische IT-oplossingen.
 • 1-10 Van 131
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.