Architect ICT lonen in Brussel

Als Architect ICT mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 57.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect ICT ligt tussen 48.600 € en 67.500 €. Voor een job als Architect ICT zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 286 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect ICT in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
57.700
48.600
Gemiddelde
67.500

Vacatures in Architect ICT in Brussel

Netwerkarchitect A2

Selor
 • Bruxelles
Stafdienst ICT (Financietoren - Kruidtuinlaan 50 - 1000 Brussel), Je werkt en breidt de architectuur van het netwerk uit binnen de vastgelegde standaarden en budgetten en biedt een antwoord op de noden van de organisatie en de ...

Enterprise IT Architect

De Lijn
 • Mechelen
Aan de slag als enterprise IT architect bij De Lijn - Als enterprise architect definieer je op basis van businessanalyse de beste oplossing voor onze businessunits en voor ons.

Network & Security Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Mechelen, Leuven
Klanten en ICT architecten betrekken jou in projecten die nieuwe functionaliteiten opleveren en die in de buitenwereld vaak het nieuws halen.

Solution Architect

StepStone
 • Brussel
We are looking for a Solution Architect with a passion for building great products that make a difference.

.Net Application Architect

Smals
 • Sint-Gillis
Smals .Net Application Architect Als .Net Application Architect sta je in voor de evolutie en het beheer van de architecturale omgeving.

Enterprise Architect

Smals
 • Sint-Gillis
Smals is op zoek naar een Enterprise Architect die het Enterprise Architect Team versterkt, de ICT-strategie van het bedrijf richting geeft en de coherentie en het beheer ...

Infrastructure Solution Architect

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Infrastructure Solution Architect Als Infrastructure Architect ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de architectuur binnen de afdeling “Infrastructure & Operations” van een van onze lidinstellingen.

Azure Cloud Solution Architect

Realdolmen
 • België
To support the exponential growth of our Azure practice, we are looking for several Cloud Solution Architects. You have at least the Azure Administrator Associate and Azure Solutions Architect Expert certifications

Senior Lead Java Developer

Ausy Group Belgium NV
 • Leuven
Ausy Group Belgium NV * Leuven * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introduction - Our client supports large leading corporations to optimize their IT in two ways.

BI & Data Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Een gewest dat steunt op het bundelen van hoogtechnologische infrastructuren, ICT-platformen- en systemen en data.
 • 1-10 Van 286
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.