Architect ICT lonen in Brugge

Als Architect ICT mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 57.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Architect ICT ligt tussen 48.600 € en 67.500 €. Voor een job als Architect ICT zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Oostende, Aalter. Op StepStone.be kan je momenteel 32 vacatures terugvinden voor het beroep van Architect ICT in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
57.700
48.600
Gemiddelde
67.500

Vacatures in Architect ICT in Brugge

Notarieel jurist

ANDRESS CONSULTING
 • Sint-Laureins
Sint-Laureins * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Notariskantoor Philip Bauwens, gelegen in Sint-Laureins, vlakbij Eeklo, is een gerespecteerd notariaat, dat sinds 3 generaties beheerd wordt door de familie Bauwens.

Accountmanager West-Vlaanderen

HUDSON
 • West-Vlaanderen
In jouw rol als Accountmanager sta je in voor het opbouwen en onderhouden van een klantenportefeuille (professionele installateurs, architecten, voorschrijvers,..) in de regio West-Vlaanderen.

Business Analist (bouwsector)

Experis
 • Brugge
Experis * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Experis is de jongste divisie binnen de Manpower Group en specialiseert zich binnen Finance, Engineering & IT.

Commercieel bediende Automotive

Sales Talents
 • Handzame
Sales Talents * Handzame * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - De opdrachtgever van Sales Talents is een gevestigde waarde en verdeler van het A-merk in de wereld van vrachtwagens & onderdelen.

Ontwerper HVAC

LMH
 • Aalter
zal jij innovatieve en duurzame oplossingen ontwikkelen voor projecten van zowel overheden als architecten.

IT Support Engineer

Experis
 • Brugge
Experis * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en specialiseert zich binnen Finance, Engineering & IT.

IT support engineer

Experis
 • Brugge
Als medewerker binnen de ICT-afdeling ben je het aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde zaken (1st/2nd line).

Commercial Controller

TriFinance Belgium
 • Brugge
TriFinance Belgium * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor onze klant, een Belgisch bedrijf, actief op zowel de nationale als internationale markt,

Ervaren Projectleider bouw

LMH
 • West-Vlaanderen
Je bent veel aanwezig op de werf en bent de spilfiguur voor en zijn ploeg, de onderaannemers en leveranciers, de architect, de bouwheer en de betrokkenen.

Sales Advisor Interieur

Sales Talents
 • Brugge
Sales Talents * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Sinds jaar en dag vormt onze partner dé specialist in raamdecoratie.
 • 1-10 Van 32
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.