Arbeidstherapeut lonen in Gent

Als Arbeidstherapeut mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Arbeidstherapeut ligt tussen 30.000 € en 45.200 €. Voor een job als Arbeidstherapeut zijn er heel wat jobaanbiedingen in Aalst (Oost-Vlaanderen ). Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Arbeidstherapeut in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.000
30.000
Gemiddelde
45.200

Vacatures in Arbeidstherapeut in Gent

Ergotherapeut (m/v/x)

Stad Aalst
 • Aalst
Als ergotherapeut in een woonzorgcentrum kom je terecht in een multidisciplinair team. Als ergotherapeut zet je de zelfredzaamheid van de bewoner binnen de ADL/PDL steeds centraal.

Ergotherapeut

Sociaal Huis Tervuren
 • Tervuren
OCMW Tervuren gaat over tot de aanwerving van een ergotherapeut BV1-BV3 voor de dienst zorg – activatie & revalidatie.

ADMINISTRATIEF LABO ASSISTENT (M/V)

Intelect Gent
 • Gent
Intelect Gent * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

CUSTOMER CARE FOR GERMAN MARKET M/V

Intelect Gent
 • Gent
For one of based in Ghent, we are currently looking for a Customer Care Employee for the German Market. Intelect Gent * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

Agile en Lean Trainer Coach

Lean Consultancy Group B.V.
 • Belgium, Netherland
Als ervaren Agile en Lean trainer/coach help jij mee organisaties te begeleiden in de transformatie die daarbij nodig is. Heb je interesse in de vacature Ervaren Agile en Lean trainer/coach?

Lean Agile Senior Transformatie Consultant

Lean Consultancy Group B.V.
 • Belgium, Nederland
Als Senior Transformatie Consultant geef jij vorm aan de transformaties die daarbij nodig zijn. Lean Consultancy Group B.V.

Teamleader (m/v) schoonmaak hospitaal regio Gent (37u/week)

ISS Facility Services
 • Gent
Voor onze afdeling 'Cleaning' zijn wij op zoek naar een teamleader (m/v) voor de schoonmaakploeg in een hospitaal in Gent. ISS Facility Services * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

Werfleiding schoonmaak (m/v) ziekenhuis regio Gent (37u/week)

ISS Facility Services
 • Gent
ISS Facility Services * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Voor onze afdeling 'Cleaning' zijn wij op zoek naar een werfleider (m/v) voor schoonmaakwerken in een ziekenhuis te Gent.

Winkelmedewerker M/V

Intelect Mechelen
 • België
Daarnaast meng je de verf en neem je stalen af, je vult de winkel aan en zorgt ervoor dat de promoties en lanceringen uitgestald staan. Intelect Mechelen * België * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

MAGAZIJNVERANTWOORDELIJKE M/V

Intelect Sint-Niklaas
 • Antwerpen, Oost Vlaanderen
Intelect Sint-Niklaas * Antwerpen, Oost Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Je komt terecht in een stabiel internationaal familiebedrijf. Onze klant zoekt personeel dat wil investeren in een langdurige carriere.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.