Arbeider productie lonen in Leuven

Als Arbeider productie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Arbeider productie ligt tussen 32.600 € en 48.100 €. Voor een job als Arbeider productie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 51 vacatures terugvinden voor het beroep van Arbeider productie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.400
32.600
Gemiddelde
48.100

Vacatures in Arbeider productie in Leuven

Production Supervisor Assistant Coatings

HUDSON
 • Vilvoorde
Om hun verfafdeling te versterken, is Fenzi momenteel op zoek een (m/v/x): Assistant Coatings, een resultaat gedreven people manager met een gedegen productiekennis, een hands-on mentaliteit en oog voor de mensen.

Productieleider - operationeel verantwoordelijke

ANDRESS CONSULTING
 • Oudenaarde, Brussel, Kortrijk
Als productieleider coördineer je de activiteiten van de steenkapperij en de schrijnwerkerij. Dankzij die combinatie slaag je er telkens weer in de organisatie van je afdeling vlot te doen draaien en de geplande ...

Arbeider Tuinaanleg

Concor Landscaping BV
 • Haacht
In het kader van een versterking voor onze afdeling Landscaping, kijken wij uit een Arbeider Tuinaanleg.

Laborant

Synergie Belgium nv
 • Mechelen
Je doet experimenten voor nieuwe producten van R&D de productielijn (productieprocesontwikkeling) of het aanpassen van bestaande processen (life cycle management). Dit gebeurt zowel in het labo als in de productieomgeving.

Supply Chain Management Trainee

Dixon Supply Chain
 • Brussel
Coördineren van verschillende departementen binnen supply chain (aankoop, planning, logistiek, productie, customer service, …)

Polyvalent Storingstechnieker - Filevrije Kempen

Dixon Engineering
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Wegens verschillende vernieuwingen aan de bestaande installaties en de plaatsing van nieuwe installaties zijn ze in het kader van een verdubbeling van de productiecapaciteit op zoek een polyvalente ...

Werfleider

Alloson sa/nv
 • Bruxelles
Onderzoek om de productieafdeling te versterken

Technisch Aankoper Automotive

BAKKER & PARTNERS
 • Lier
Van Hool is een gerenommeerd Belgisch bedrijf, internationaal actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van een gevarieerd aanbod aan tailormade voertuigen.

Business Analyst Procurement

Fluxys
 • Etterbeek
Je zorgt voor de analyse, opmaak en productie van diverse reportings en indicatoren op vraag van het management;

Software Engineer

Camber
 • Overijse
Je verbetert de integratie van de tekensoftware met de productie.
 • 1-10 Van 51
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.