Arbeider productie lonen in Brussel

Als Arbeider productie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Arbeider productie ligt tussen 32.600 € en 48.100 €. Voor een job als Arbeider productie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 93 vacatures terugvinden voor het beroep van Arbeider productie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.400
32.600
Gemiddelde
48.100

Vacatures in Arbeider productie in Brussel

Production Supervisor Assistant Coatings

HUDSON
 • Vilvoorde
Om hun verfafdeling te versterken, is Fenzi momenteel op zoek een (m/v/x): Assistant Coatings, een resultaat gedreven people manager met een gedegen productiekennis, een hands-on mentaliteit en oog voor de mensen.

Kwaliteitsingenieur Elektronica en Elektriciteit

Audi Brussels
 • Vorst
Binnen de afdeling productiekwaliteit ben je verantwoordelijk voor de analyse van de elektrische problemen die voorkomen in het assemblageproces van het voertuig.

Productie Supervisor

TOTAL
 • Etterbeek
De arbeiders van de Total-fabriek in Ertvelde staan dag en nacht klaar om het beste van zichzelf te geven. Ze volgen nauwgezet de productieplanning op terwijl de machines op vol vermogen draaien.

Quality Manager - Internationale marktleider

Dixon Engineering
 • Aalst
Verbeteren van de productieprocessen, verhogen van de kennis van de productsamenstelling, specificaties van de grondstoffen, distributie en aankoop.

Meet - en regeltechnieker - Volcontinu

Dixon Engineering
 • Dendermonde
'High level expertise', 'uitstekende kwaliteit' en 'uitmuntend strategisch beleid' kenmerken deze vooruitstrevende productieonderneming die dankzij hun continu streven perfectie tot de wereldtop behoren in hun sector.

Polyvalent Storingstechnieker - Filevrije Kempen

Dixon Engineering
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Wegens verschillende vernieuwingen aan de bestaande installaties en de plaatsing van nieuwe installaties zijn ze in het kader van een verdubbeling van de productiecapaciteit op zoek een polyvalente ...

Supply Chain Management Trainee

Dixon Supply Chain
 • Brussel
Coördineren van verschillende departementen binnen supply chain (aankoop, planning, logistiek, productie, customer service, …)

SAP Applicatie specialist.e

Crelem Bakeries Nv
 • Kobbegem
Wij willen ons team versterken met een jonge en enthousiaste ERP-applicatie specialist die zich reeds bewezen heeft in een paar projecten bij voorkeur in het domein van productieplanning en MES.

Arbeider Tuinaanleg

Concor Landscaping BV
 • Haacht
In het kader van een versterking voor onze afdeling Landscaping, kijken wij uit een Arbeider Tuinaanleg.

Product Validation Engineer Cleaning

Pfizer SA
 • Puurs
In deze functie kom je in contact met alle verschillende productie departementen in Puurs en werk je samen in project teams met verschillende afdelingen.
 • 1-10 Van 93
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.