Application Support Specialist lonen in Leuven

Als Application Support Specialist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Application Support Specialist ligt tussen 40.200 € en 57.600 €. Voor een job als Application Support Specialist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 335 vacatures terugvinden voor het beroep van Application Support Specialist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.200
40.200
Gemiddelde
57.600

Vacatures in Application Support Specialist in Leuven

Test Consultant

Realdolmen
 • Brussel
So don't hesitate to apply, we are waiting for your applications! * Knowing when to use (technological) support to make your testing activities more efficient

Application Lifecycle Management Specialist

Smals
 • Brussel
Smals Application Lifecycle Management Specialist Als ALM Specialist verzeker je de verdere uitbouw van het Application Lifecycle Management.

SAN & Backup Administrator

Smals
 • Sint-Gillis
Om ons SAN en Backup team te versterken, zijn we op zoek naar een specialist in het beheer van opslag- en backup-oplossingen.

Digital Communication Specialist

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

Administrative Officer

Smals
 • Sint-Gillis
Deelnemen aan de projecten als business specialist. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

Kennisbeheerder dienst support vervangingsinkomen

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
De dienst support vervangingsinkomen heeft als voornaamste opdracht een correcte, efficiënte en hartelijke ledengerichte toepassing van de reglementering inzake vervangingsinkomen te waarborgen.

ICT Application Specialist

ISS Facility Services
 • Vilvoorde
ontwikkeling en support van toepassingen rond kwaliteitscontrole

Network Security Specialist

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Network Security Specialist Als Network Security Specialist ben je verantwoordelijk voor de architectuur, de evolutie en het operationele beheer van oplossingen (software- en hardwarecomponenten) om ...

Log Management Specialist

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Log Management Specialist Als Log Management Specialist neem je deel aan de implementatie van een nieuw platform voor logcentralisatie.

UX- UI Designer

Smals
 • Sint-Gillis
Als user experience (UX) specialist ben je ook een pixel perfect user interface designer (UI). Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie ...
 • 1-10 Van 335
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.