Applicatie-engineer lonen in België

Als Applicatie-engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Applicatie-engineer ligt tussen 43.300 € en 61.300 €. Voor een job als Applicatie-engineer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 83 vacatures terugvinden voor het beroep van Applicatie-engineer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.900
43.300
Gemiddelde
61.300

Vacatures in Applicatie-engineer

Application Engineer

GOM Branch Benelux
 • Leuven
Voor ons klein, jong en dynamisch team in Leuven zijn we momenteel op zoek naar Application Engineer (m/v/x) * Ervaring in metrologie of met CAD/CAM applicaties is een plus

Ingénieur d'Application (H/F)

Daoust
 • La Louvière
Daoust * La Louvière * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Fondée en 1954, Daoust est la société de Ressources Humaines belge la plus expérimentée.

Application Engineer (Chemistry) EN/NL

Talentus Nivelles
 • Seneffe
Pour cette entreprise, nous recherchons activement un Application Engineer dans le secteur de la chimie, parlant très bien anglais et néerlandais.

Application Engineer

Dematic
 • Zwijndrecht
As an Application Engineer TAM (Technical Account Management), you will provide existing customers with the best technical solutions.

Junior Support Engineer

SipWell
 • Londerzeel
Als Junior Support Engineer sta je in voor de eerste en tweede lijn support voor ICT gerelateerde vragen en incidenten. * Je volgt als Junior Support Engineer de lopende vragen en dossiers verder op.

ERVAREN .NET DEVELOPER

HAYS
 • Gent
Je ontwikkelt gebruiksvriendelijke en functionele applicaties voor de eindgebruiker in een hoogtechnologische omgeving (3-tier gebaseerd).

Lead Front End Developer

VITO
 • Mol
Als IT team ligt onze focus op het aanbieden van onderzoeksmodellen via web- of desktop applicaties. Je volgt de ontwikkeling van verschillende web applicaties op en aan.

SENIOR IT INFRASTRUCTURE ENGINEER

HAYS
 • Antwerpen
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een SENIOR IT INFRASTRUCTURE ENGINEER . Als SENIOR IT INFRASTRUCTURE ENGINEER sta je in voor het onderhoud en de installatie van de IT-infrastructuur.

UX- UI Designer

Smals
 • Sint-Gillis
van het front-endteam ontwerp je gebruikersgerichte interfaces, voornamelijk websites en applicaties. Je definieert het grafisch ontwerp van de applicaties en respecteert daarbij de toegankelijkheidsregels.

.NET Ontwikkelaar

HUDSON
 • Roeselare
Je werkomgeving bestaat uit Microsoft SQL, met gebruikersapplicaties ontwikkeld in VB.NET en ASP.NET met daarnaast verschillende koppelingen - Je zorgt ervoor dat de bestaande applicaties steeds vlot en correct werken.
 • 1-10 Van 83
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.