Applicatie developer lonen in België

Als Applicatie developer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Applicatie developer ligt tussen 36.700 € en 53.400 €. Voor een job als Applicatie developer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 504 vacatures terugvinden voor het beroep van Applicatie developer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.400
36.700
Gemiddelde
53.400

Vacatures in Applicatie developer

Software Engineer

Recomatics
 • Destelbergen
We zijn op zoek een vlotte Ervaren Software Engineer die bijdraagt aan goede oplossingen en een leuke werksfeer.

Software Development Engineer

Amazon Europe Core
 • Luxembourg
We are looking for Software Engineers with solid software engineering experience involving solving complex problems.

Software Development Engineer II

Amazon Europe Core
 • Luxembourg
We are looking for Software Engineers with solid software engineering experience involving solving complex problems.

Business Developer - Industriële software

LMH
 • Antwerpen
Als Business Developer voor industriële software bestaat je hoofdtaak uit het binnenhalen van nieuwe klanten en het opvolgen van bestaande klanten.

Programmeur/Développeur de logiciels embarqués

Automatic Systems SA
 • Wavre
Dans le cadre de ses activités, le bureau d'Études (BE) d'Automatic Systems recherche pour son siège situé à WAVRE (Belgique) un(e) : Programmeur/Développeur de logiciels embarqués

Application Lifecycle Management Specialist

Smals
 • Brussel
Smals Application Lifecycle Management Specialist * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als ALM Specialist verzeker je de verdere uitbouw van het Application Lifecycle Management.

Business Process & Application Specialist Kredieten

Crelan NV
 • Antwerpen, Brussel
Als Business Analist & Applicatiebeheerder zal je binnen het team Back Office CREDITS de kans en verantwoordelijkheid krijgen om mee te werken nieuwe projecten of producten in het domein kredieten.

Software Engineer Automation

VeroTech
 • Antwerpen
As Software Engineer Automation, you are responsible for the design of several embedded applications for a dedicated control platform used in High Tech industrial machines.

Application Specialist Speedy Touch

Wurth Belux nv
 • Turnhout
Speedy Touch is de sales applicatie die door Würth ontwikkeld is en waarmee het sales proces geoptimaliseerd wordt en via digitalisering een aantal processen voor zowel de accountmanagers als hun ...

SAP HCM Software Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Wij zoeken een ervaren SAP HCM software engineer om ons te versterken. Zowel als front-end, maar ook als backend voor onze eigen (mobiele) applicaties & chatbot.
 • 1-10 Van 504
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.