Applicatie beheerder lonen in Aalst

Als Applicatie beheerder mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 53.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Applicatie beheerder ligt tussen 44.500 € en 62.800 €. Voor een job als Applicatie beheerder zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 105 vacatures terugvinden voor het beroep van Applicatie beheerder in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
53.500
44.500
Gemiddelde
62.800

Vacatures in Applicatie beheerder in Aalst

IT Application Project Manager

Experis
 • Brussel
Experis * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Brussels - Internal permanent position

Test Automation Engineer

Smals
 • Sint-Gillis
Je werkt in een scrum- , businessanalisten en applicatiebeheerders. Je ontwerpt en implementeert de functionele geautomatiseerde testscripts zodat er een dekking wordt verzekerd van zowel verwachte als onverwachte ...

Service Desk Engineer

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
Je biedt eerstelijns operationele hulp voor platformen (Windows; MacOS en Office 365 omgeving) en applicaties voor onderwijs en onderzoek (CAD, CAE, …) binnen de faculteit IR. Functie: Beheerder ICT

UX- UI Designer

Smals
 • Brussel
van het front-endteam ontwerp je gebruikersgerichte interfaces, voornamelijk websites en applicaties. Je definieert het grafisch ontwerp van de applicaties en respecteert daarbij de toegankelijkheidsregels.

Enterprise Architect

Smals
 • Brussel
Binnen zowel de IT-infrastructuur als de applicatieontwikkeling geef je richting en begeleiding bij de te implementeren IT-architectuur en de te volgen procedures.

Business Expert - Vervangingsinkomen

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Zij ondersteunen de regionale ziekenfondsen en de diensten van het hoofdkantoor bij de uitvoering van deze regelgeving door analyse, informatie en vorming, uittekenen van werkmethoden, beheer van de werkprocessen en het ...

Business Analyst - Financial Consultant

4PS Belgium
 • Zwijnaarde, Hasselt
Samen met onze klanten en het zorg je ervoor dat onze applicatie wordt ingericht de eisen en wensen van de klant.

Business Analyst - Business Consultant

4PS Belgium
 • Zwijnaarde, Hasselt
Wij maken naast onze eigen ERP-applicatie 4PS Construct, die gebruik maakt van Microsoft-technologie, diverse web portalen en applicaties die onderling gekoppeld zijn.

User Interface Designer

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
De vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van de digitale applicaties die we ontwerpen en opleveren spelen daarin een essentiële rol.

SAP Applicatie specialist.e

Crelem Bakeries Nv
 • Kobbegem
Crelem Bakeries zoekt een enthousiaste, dynamische SAP applicatie specialist(e) met 3 tot 5 jaar ervaring.
 • 1-10 Van 105
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.