Applicatie beheerder lonen in België

Als Applicatie beheerder mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Applicatie beheerder ligt tussen 41.800 € en 59.800 €. Voor een job als Applicatie beheerder zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 311 vacatures terugvinden voor het beroep van Applicatie beheerder in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.600
41.800
Gemiddelde
59.800

Vacatures in Applicatie beheerder

Responsable applications IT

Centre Hospitalier Régional Sambre et Meuse
 • Namur et Sambreville
Centre Hospitalier Régional Sambre et Meuse * Namur et Sambreville * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction

Teamverantwoordelijke HR Applications

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek (négociable)
Je bent verantwoordelijk voor het motiveren, coachen en richting geven aan het team dat de HR applicaties beheert (loonverwerking, HR-cyclus, human resource information system (HRIS), kennisbeheer, ...

Test Automation Engineer

Smals
 • Brussel
Je werkt in een scrum- , businessanalisten en applicatiebeheerders. Je ontwerpt en implementeert de functionele geautomatiseerde testscripts zodat er een dekking wordt verzekerd van zowel verwachte als onverwachte ...

Business Process & Application Specialist Kredieten

Crelan NV
 • Antwerpen, Brussel
In de rol van Applicatiebeheerder zorg jij ervoor dat de werking van de applicaties en systemen optimaal is.

Product Owner

Robert Half Technology Antwerpen
 • Sint-Niklaas
Je realiseert de gewenste wijzigingen via een technisch applicatiebeheerder en programmeurs & coördineert de implementatie van de wijziging in de productieomgeving in overleg.

Technical Web Analyst

KBC Bank & Verzekering
 • Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen
Als Applicatiebeheerder Web- en behavioral Analytics fungeer je als aanspreekpunt voor de web analyse toepassingen (vandaag zijn dat Adobe Analytics en ContentSquare).

Dossierbeheerder Productie Rechtsbijstand

AXA Belgium
 • Bruxelles
De digitale omgeving heeft voor jou geen geheimen en je jongleert met verschillende applicaties;

POLISBEHEERDER

AG Insurance
 • Brussel
Om onze klanten nog beter ten dienst te staan, zoeken we nu nieuwe polisbeheerders voor niet-levensverzekeringen.

Klantbeheerder

MetiSelect
 • Vilvoorde
Als Customer Service Klantbeheerder ben je een spin in het web tussen de klanten in het kanaal, de sales organisatie en diverse interne organisaties.

DOSSIERBEHEERDER / BOEKHOUDER

Austin Bright
 • Mechelen
Dit moderne kantoor gelegen in Mechelen is op zoek naar een KLANTENADVISEUR / DOSSIERBEHEERDER / ACCOUNTANT die graag het team wenst te versterken.
 • 1-10 Van 311
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.