Apotheker lonen in Brussel

Als Apotheker mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Apotheker ligt tussen 38.800 € en 55.600 €. Voor een job als Apotheker zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Puurs, Waver. Op StepStone.be kan je momenteel 18 vacatures terugvinden voor het beroep van Apotheker in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.200
38.800
Gemiddelde
55.600

Vacatures in Apotheker in Brussel

Hoofdverpleegkundige

Wiart 126
 • Jette
Wiart 126 * Jette * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren.

Product Validation Engineer Cleaning

Pfizer SA
 • Puurs
Master opleiding: industrieel ingenieur, burgerlijk ingenieur, bio ingenieur, (industrie)apotheker

Nachtverpleegkundige (Deeltijds)

Iris - Ascot
 • Grimbergen
Iris - Ascot * Grimbergen * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Introductie - De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren.

Verpleegkundige

Iris - Ascot
 • Grimbergen
Iris - Ascot * Grimbergen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren.

Procurement Category Manager

habeas
 • Wavre
Momenteel groepeert Lloydspharma 101 apotheken en meer dan 500 apothekers en apotheekassistenten, verspreid over de drie gewesten van het land.

Project Engineer Lab Operations

Whoohoo Gent
 • Puurs
Een master bio-ingenieur chemie, cel- & gen, biotechnologie, (industrieel) apotheker, industrieel ingenieur chemie, biochemie, analytische chemie

Platform Manager Chemistry

APB
 • Brussel
De missie van de DGO is analyses uitvoeren van de kwaliteit van apotheekbereidingen en de geneesmiddelen op de Belgische markt; de door apothekers gemelde kwaliteitsgebreken van geneesmiddelen behandelen ...

Product Validation Engineer Cleaning

Pfizer SA
 • Puurs
Master opleiding: industrieel ingenieur, burgerlijk ingenieur, bio ingenieur, (industrie)apotheker

Project engineer Lab Operations

Experis
 • Puurs
Binnen de afdeling Quality operations, specifiek chemisch labo zijn we op zoek naar een project engineer die Operational support zal bieden aan het labo. De persoon zal ingezet worden voor Covid 19 Project.

Zorgkundige woonzorgcentrum

Sociaal Huis Tervuren
 • Tervuren
Als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van onze bewoners. Naast een hart voor ouderen en een gezonde dosis enthousiasme en passie voor de ouderenzorg, beschik je ook over de nodige diploma's en attesten om te ...
 • 1-10 Van 18
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.