Angular Developer lonen in Hasselt

Als Angular Developer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Angular Developer ligt tussen 32.800 € en 48.500 €. Voor een job als Angular Developer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Genk, Tienen. Op StepStone.be kan je momenteel 10 vacatures terugvinden voor het beroep van Angular Developer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.400
32.800
Gemiddelde
48.500

Vacatures in Angular Developer in Hasselt

Full Stack Software Developer

VITO
  • Genk
VITO is looking for a driven Software Developer to strengthen the research group Algorithms, Models, and Optimization (AMO) at EnergyVille.

Functioneel Analist

Prato
  • Hasselt
De behoeften van de klant, de eindgebruiker maar ook de wijzigingen in sociale wetgeving vertaal je in detailanalyses en user stories, waarmee onze developers aan de slag kunnen.

Junior/Medior PHP Developer

Experis
  • Tienen
Due to an increase of workload, they are searching for junior and medior PHP developers to become a permanent member of their development team. * you are a full stack developer

Business Developer

Pass HR Services
  • Antwerpen, Limburg
Om haar groei te ontwikkelen, is BTG op zoek naar een Business Developer regio Antwerpen-Limburg. * Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de ...

Functional Analyst

Altran Belgium
  • Brussels, Flanders
To write functional specifications which can easily be used by developers & testers * To support developers

.Net C# Developer

Altran Belgium
  • Brussels, Flanders
Basic knowledge of Web Development with affinity for Angular 7, Bootstrap,

Java . J2EE Developeur

Altran Belgium
  • Brussels, Flanders
Extra plus: Angular, Javascript (for those who are full stack developers)

Sales & Marketing Graduate Program

HILTI
  • Belgium
Guaranteed landing position after 24 months as a Product Manager, Key account manager, Business Developer Services, Field Engineer or Area Sales Manager.

Embedded Software Engineer

Altran Belgium
  • Belgium
An experienced developer, preferably with C, C++, and Python

Business Analist

Brunel Belgium NV
  • Vlaanderen
Je bent vertrouwd met de taal van developer én met die van de business. Je wacht niet om interessante ideeën mee te delen met de business of de Developers en Testers zolang het maar het project vooruithelpt.
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.