Angular Developer lonen in België

Als Angular Developer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Angular Developer ligt tussen 33.000 € en 40.800 €. Voor een job als Angular Developer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 200 vacatures terugvinden voor het beroep van Angular Developer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.500
33.000
Gemiddelde
40.800

Vacatures in Angular Developer

Java Programmer Angular (GIS: Geographic Information System)

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Bewezen ervaring met webontwikkeling (Angular 7+, Openlayers, Rest, testing enz.).

Junior Java Developer

Smals
 • Brussel
Smals Junior Java Developer Als Junior Java Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd: beheer van een product backlog, pokerplanningsessies, ...

Senior Java Software Developer

Smals
 • Brussel
Smals Senior Java Software Developer Als Senior Java Software Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd: beheer van een product backlog, ...

Senior .Net Developer

Smals
 • Brussel
Smals Senior .Net Developer Als Senior .NET Developer sta je in voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en voor de verbetering en het onderhoud van bestaande applicaties.

Senior Full Stack Developer (Python & Java)

Alye SRL
 • Waterloo
To reinforce its custom business applications project teams, they are looking for a Senior Full Stack Developer (Python & Java). * Knowledge of Angular will be a plus

Senior Java Developer

Daoust
 • Liège
La connaissance des technologies et frameworks front-end tels que Angular, Vue.js, React, Ember sont un plus

Fullstack Java Developer

Arbalett
 • Namur
Frontend : Angular 6 et +, Typescript, HTML 5, CSS 3, JavaScript, jQuery, Bootstrap

software developer - industriële applicaties - Aalter

Actemium
 • Aalter
Ervaring als software developer en te vinden voor nieuwe wending in je loopbaan? Kom aan boord als Lead software developer! * wees een referentiepunt voor junior software developers.

Junior Java Developer (locatie Kortrijk)

Smals
 • Kortrijk
Smals Junior Java Developer (locatie Kortrijk) Voor onze software factory in Kortrijk zijn we op zoek naar een Junior Java Developer .

Analyst Developer .net

Pietercil Delby's
 • Ternat
Als analyst developer werk je in een intense dialoog met de interne business klanten aan haalbare IT oplossingen en werkt die ook uit.
 • 1-10 Van 200
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.