Analytics Expert lonen in België

Als Analytics Expert mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Analytics Expert ligt tussen 35.200 € en 51.100 €. Voor een job als Analytics Expert zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 120 vacatures terugvinden voor het beroep van Analytics Expert in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.500
35.200
Gemiddelde
51.100

Vacatures in Analytics Expert

Technical Web Analyst

KBC Bank & Verzekering
 • Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen
Als Applicatiebeheerder Web- en behavioral Analytics fungeer je als aanspreekpunt voor de web analyse toepassingen (vandaag zijn dat Adobe Analytics en ContentSquare).

Adjunct Service Delivery Manager AI, data & analytics

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Brussel
CM/MC wilt met haar nieuwe directie een vooraanstaande rol spelen in de digitalisatie en het gebruiken van AI & analytics om haar dienstverlening te optimaliseren.

Digital Analyst

AXA Belgium
 • Bruxelles
Je , en de set-up/het gebruik van Google Analytics om een efficiënte tracking van axa.be mogelijk te maken. * Je beheerst Google Analytics

StepStone GmbH: Senior Web Analyst / Traffic Analyst (m/f/d)

Jobs via StepStone.de
 • Düsseldorf, Berlin, London
Practical experience: in web analytics or related areas (statistics, market research, data science etc.) * Tools: Experience with web analytics tools, ideally with Adobe Analytics (Omniture)

Junior Employer Branding Expert

Elia nv/sa
 • Brussels
Als Employer Branding Expert sta je in voor alle acties van A-Z om Elia als werkgever op de kaart te zetten.

Digital Customer Journey Expert

AXA Belgium
 • Berchem
Als Digital Customer Journey expert maak je deel uit van het Customer Channels team en ben je de drijvende kracht achter het optimaliseren van de digital journeys met als doel het aanbieden van een ...

METRO Digital GmbH: Domain Expert CRM Campaign Management (m/f/d) for Düsseldorf

Jobs via StepStone.de
 • Düsseldorf
In your new role as Domain Expert CRM Campaign Management you will be able to grow in the area of international cross-country collaboration and campaign management and contributing to product ...

Henkel AG & Co. KGaA: Global Media Performance Expert Search (d/f/m)

Jobs via StepStone.de
 • Düsseldorf
Leverage synergies with other performance marketing channels (e.g. paid social), onsite conversion rate optimization & web analytics as well as brand strategies & awareness campaigns

Business Analyst CRM

Securex
 • Bruxelles
Securex is op zoek een gekwalificeerde kandidaat om de inspanningen op vlak van Digitale Marketing Campagnes te versterken als Campaign CRM Marketing Expert gevestigd in ons kantoor in Brussel.

Senior Data Scientist

DELHAIZE
 • Kobbegem
Ervaring binnen Operations & Supply Chain Analytics is een plus
 • 1-10 Van 120

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.