Analist lonen in Mechelen

Als Analist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Analist ligt tussen 43.800 € en 61.700 €. Voor een job als Analist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 79 vacatures terugvinden voor het beroep van Analist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.300
43.800
Gemiddelde
61.700

Vacatures in Analist in Mechelen

Business Analyst Procurement

Fluxys
 • Etterbeek
Als Business Analyst Procurement vervul je een centrale rol tussen procurement, het management, de interne klanten, de externe partners,... en waak je over de efficiëntie, optimalisatie en conformiteit van het aankoopproces.

Analyst Programmer - ESB Integrator

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als analist-programmeur ontwikkel je IT-oplossingen voor onze klanten.

Financieel Analist

AQUAFIN NV
 • Aartselaar
Als Financieel Analist bied je ondersteuning in het proactief analyseren en vertalen van financiële en aankoopgerelateerde informatiebehoeften van interne en externe klanten concrete en betrouwbare rapportering.

Senior Technical Analyst Java/JSF

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als technisch analist definieer je nauwkeurig en helder de te ontwikkelen technische aspecten om te voldoen aan de vereisten van de klant in het kader van te ontwikkelen applicaties/software.

Senior IS Engineer - Microsoft

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

data/BI analist

Experis
 • Antwerp
Experis * Antwerp * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Je analyseert, interpreteert, ontwerpt, implementeert, test en optimaliseert.

Schadebeheerder

Profile Group
 • Berchem
Onze klant, verzekeraar voor transport en logistiek, is een sterk groeiend bedrijf met kantoren in het Antwerpse.

Technologue de laboratoire médical

Cerba HealthCare Belgium
 • Anderlecht
Cerba HealthCare Belgium * Anderlecht * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Qui sommes-nous ?

Network & Security Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Mechelen, Leuven
KBC Bank & Verzekering * Mechelen, Leuven * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wat houdt deze vacature in?

Sales Business Analyst - Agricultuur

Dixon Sales & Marketing
 • Leuven
Voor een toonaangevende onderneming in internationale context die blijft innoveren, zijn we op zoek naar een Sales Business Analyst , dus lees vooral verder!
 • 1-10 Van 79
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.