Analist-programmeur lonen in België

Als Analist-programmeur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Analist-programmeur ligt tussen 38.800 € en 55.600 €. Voor een job als Analist-programmeur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 270 vacatures terugvinden voor het beroep van Analist-programmeur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.700
38.800
Gemiddelde
55.600

Vacatures in Analist-programmeur

Senior Analist Programmeur Java

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Bruxelles
Je beschikt over een bachelor of master in de informatica en je hebt minimum 5 jaar ervaring als analist , programmeur of analist-programmeur, bij voorkeur in grote organisaties of bedrijven.

Analyst Developer .net

Pietercil Delby's
 • Ternat
Als analyst developer werk je in een intense dialoog met de interne business klanten aan haalbare IT oplossingen en werkt die ook uit.

Analyst Programmer ESB Integrator

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als analist-programmeur ontwikkel je IT-oplossingen voor onze klanten.

ANALYSTE-PROGRAMMEUR

Institut Jules Bordet
 • Bruxelles
Institut Jules Bordet * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - L'Institut Jules Bordet est un hôpital public à vocation académique, monospécialisé dans la prise en charge de patients adultes ...

Data-analist (M/V)

APB
 • Bruxelles
Als data-analist sta je in voor het verzamelen, uitzuiveren, structureren en interpreteren van data in verband met het afleveren en verbruik van geneesmiddelen en parafarmaceutische producten.

Business process & application specialist kredieten

Crelan NV
 • Antwerpen, Brussel
Als Business Analist & Applicatiebeheerder zal je binnen het team Back Office CREDITS de kans en verantwoordelijkheid krijgen om mee te werken nieuwe projecten of producten in het domein kredieten.

CNC programmeur houtbewerkingsmachines

Jori
 • Wervik
Jori * Wervik * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Je functie * Instaan voor het integreren van de productontwerpen in machinetaal zodat het uitvoeren van de freesbewerkingen in de productie correct ...

CNC-technieker/programmeur

4LS
 • Antwerpen
4LS * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Four Life Sciences - Jouw verantwoordelijkheden - Wat ga je doen? In deze functie zijn je belangrijkste taken het programmeren en bedienen van de draai- en freesmachines.

Ingénieur informaticien/programmeur

Daoust
 • Charleroi
Pour un de nos clients de la région de Charleroi, Daoust Sélection est actuellement à la recherche d'un(e) ingénieur informaticien/programmeur.

Développeur-programmeur C/C++

Daoust
 • Charleroi
Pour un de nos clients de la région de Charleroi, Daoust Sélection est actuellement à la recherche d'un développeur-programmeur avec des bonnes connaissances en C/C++.
 • 1-10 Van 270
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.