Analist-ontwikkelaar lonen in Kortrijk

Als Analist-ontwikkelaar mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Analist-ontwikkelaar ligt tussen 40.900 € en 58.400 €. Voor een job als Analist-ontwikkelaar zijn er heel wat jobaanbiedingen in Kortrijk, Roeselare. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Analist-ontwikkelaar in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.600
40.900
Gemiddelde
58.400

Vacatures in Analist-ontwikkelaar in Kortrijk

Java Developer (locatie Kortrijk)

Smals
 • Kortrijk
Smals Java Developer (locatie Kortrijk) * Kortrijk * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Voor onze software factory in Kortrijk zijn we op zoek naar Java Developers .

.NET Ontwikkelaar

HUDSON
 • Roeselare
Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Coöperatieve Veiling Roeselare cvba is één van de belangrijkste Belgische veilingen van verse groenten, fruit en champignons.

junior/medior .net developer

Experis
 • Waregem
Als .net developer ben je verantwoordelijk voor het integreren van het document management systeem met de software dat reeds bij de eindklant draaiende is.

PROJECT ENGINEER l PLC l Menen

Fuse Engineering
 • Kortrijk, Menen
In Kortrijk zijn ze momenteel op zoek een Project Ingenieur die de projecten van A tot Z wil leiden. Fuse Engineering * Kortrijk, Menen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Senior .Net Developer

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Senior .Net Developer Als Senior .NET Developer sta je in voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en voor de verbetering en het onderhoud van bestaande applicaties.

Software developer PHP - Ref. 613

ICT TALENTS
 • Ieper
Je staat hoofdzakelijk in voor de verdere ontwikkeling en het onderhoud van deze software, . * Nieuwe releases van de ontwikkelde software uitrollen

Full Stack C# / .NET Core Developer

HeadCount
 • Waregem
Je ontwikkelt hoofdzakelijk in C#, .NET en ASP.NET MVC. * Stevige kennis van C# en .NET is een must. In deze functie sta je in voor de ontwikkeling van .NET (web)applicaties.

Ingenieur Cybersecurity

CRM Group
 • Waregem
Jouw creatieve kwaliteiten komen hierbij goed van pas, net als jouw proactieve instelling: 'het is goed, maar hoe kan het nog beter?' Dit vakmanschap in combinatie met jouw mentaliteit maken jou onze cybersecurity ingenieur!

Solution architect (Sindala)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Waar situeer je je als Solution Architect binnen het departement? Wat zal je als solution architect doen?

Fullstack .net developer met kennis Angular

Experis
 • Waregem
Je hebt minstens 2 jaar ervaring als .net developer . Experis * Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Hoe ziet jouw dag eruit?
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.