Analist-ontwikkelaar lonen in België

Als Analist-ontwikkelaar mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Analist-ontwikkelaar ligt tussen 40.900 € en 58.400 €. Voor een job als Analist-ontwikkelaar zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 94 vacatures terugvinden voor het beroep van Analist-ontwikkelaar in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.600
40.900
Gemiddelde
58.400

Vacatures in Analist-ontwikkelaar

Junior Functional Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Junior Functional Analyst * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

SAS Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Smals SAS Analyst * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als Data Analyst SAS sta je in voor de analyse, communicatie en publicatie van gegevens omtrent de gezondheidszorg zowel ...

Data Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Data Analyst * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Binnen het team Data Management ondersteun je de business bij het beheer van gedigitaliseerde gegevens en neem je deel ...

Functional Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Functional Analyst * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

Test Automation Engineer

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Test Automation Engineer * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als Test Automation Engineer draag je bij aan het automatiseren en het efficiënter maken van testing.

Advisor Functional Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Advisor Functional Analyst * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

Senior Functional Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Senior Functional Analyst * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

IT Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Klanten kloppen bij jou aan met hun digitaliseringsvragen en wensen die jij omzet een werkbaar concept waarmee de ontwikkelaars aan de slag kunnen.

Test Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Je analyseert, documenteert en rapporteert op efficiënte wijze de testresultaten aan de functioneel analisten en ontwikkelaars.

SharePoint Expert

Smals
 • Sint-Gillis
Smals SharePoint Expert * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als SharePoint Expert neem je deel aan het ontwerp van oplossingen binnen het SharePoint-platform.
 • 1-10 Van 94
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.