Ambtenaar lonen in Mechelen

Als Ambtenaar mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Ambtenaar ligt tussen 38.500 € en 55.600 €. Voor een job als Ambtenaar zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Ambtenaar in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.300
38.500
Gemiddelde
55.600

Vacatures in Ambtenaar in Mechelen

Kredietanalist

AG Insurance
 • Brussel
AG Insurance * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Een werkplek waar je zelf het heft in handen mag nemen. Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt.

Kredietanalist

Beobank
 • Brussel
Beobank * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het departement Analyse binnen de Directie Professionele en Hypothecaire Kredieten beoordeelt het kredietrisico van de financieringsaanvragen (met een privé ...

Credit Analyst Consultant

Triple A Solutions
 • Volgens woonplaats of voorkeur
Als Credit Analyst sta je in voor het bepalen van de kredietwaardigheid van klanten. Triple A Solutions is een A tot Z dienstverlener voor Credit Management oplossingen.

Counterparty Credit Risk Advisor

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
As a credit risk advisor you will take up an important role in managing the credit risks stemming from the dealing room activities.

Accountmanager Kredieten B2B – Antwerpen-Limburg

Talentfinder
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Ervaring in de verkoop B2B Talentfinder * Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is een dochtermaatschappij van een grootbank, zij zijn gespecialiseerd in woonkredieten.

Beheerder Invaliditeitsrente

AG Insurance
 • Brussel
Onze afdeling Health Care - Invaliditeitsrente zoekt getalenteerde beheerders. AG Insurance * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Een werkplek waar je zelf het heft in handen mag nemen.

Administratief Medewerker Incasso

FIDUCIAL
 • Elsene
Voor de financiële afdeling zoeken wij een: Administratief Medewerker Incasso. * Een eerste ervaring in een administratieve functie * Elsene * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

CREDIT / REVENUE Controller

James Woodman
 • Brussel
Een van onze klanten, een internationaal bouwbedrijf, is op zoek naar een Credit Controller . Als Credit Controller help je alle afdelingen om je mening te geven en je vaardigheden te tonen..

Collection Officer

Walters People
 • Zaventem
Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Zaventem is op zoek naar een Collection Officer om het team te vervolledigen. Walters People * Zaventem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Senior Compliance Adviseur Financial Markets

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Als adviseur zorg je er mee voor dat KBC binnen deze domeinen en entiteiten compliant is met de integraliteit van de MiFID II regelgeving. KBC Bank & Verzekering * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.