Allround magazijnier lonen in Antwerpen

Als Allround magazijnier mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Allround magazijnier ligt tussen 30.700 € en 45.800 €. Voor een job als Allround magazijnier zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Sint-Niklaas, Zwijndrecht. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Allround magazijnier in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.400
30.700
Gemiddelde
45.800

Vacatures in Allround magazijnier in Antwerpen

MAGAZIJNBEDIENDE

Hays Response
 • Zwijndrecht
Voor onze klant, een producent van chemicaliën voor de IT-sector, zijn we op zoek naar een Magazijnbediende .

Facility Coördinator

bpost
 • Boom
Als Facility Coördinator bij DynaLogic in Boom word je zeer allround ingezet en houd je je bezig met het uitvoeren van werkzaamheden in en om het gehele gebouw.

SALES SUPPORT MET ADMINISTRATIEVE SKILLS NL/FR/EN

Hays Response
 • Kontich
Onze klant biedt je een allround job met de nodige variatie en verantwoordelijkheid in een aangename en moderne werkomgeving.

Allround Administratief Bediende

Motorrad JOY'N US
 • BMW Motorrad - Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout
Motorrad JOY'N US * BMW Motorrad - Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Ben jij een vlotte communicator en is administratie echt jouw ding?

Logistiek Coördinator

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Sint-Niklaas
Rode Kruis-Vlaanderen * Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Rode Kruis-Vlaanderen biedt verzoekers om internationale bescherming een tijdelijke thuis.

ALLROUND MEDEWERKER

Intelect Turnhout
 • Zoersel, Malle, Beerse
Als allround medewerker zal je worden ingezet waar de nood die dag het hoogst is. Aangezien je met alle takken van het bedrijf in aanraking komt, zal je als allround medewerker een key functie uitoefenen.

administratief bediende M/V

Intelect Berchem
 • Berchem
Voor een klant van ons, actief in de verkoop van zwembaden en toebehoren zijn we op zoek allround administratief medewerker.

Technisch Cöordinator - Ref. 624

ICT TALENTS
 • Antwerpen
Je hebt een allround ICT infrastructuurkennis.

Verkoper

A&S Careers
 • Buggenhout
A&S Careers * Buggenhout * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - De Kinder Hardware te Buggenhout mag zich met trots een van de grotere speciaalzaken noemen op gebied van ijzerwaren en gereedschappen in de ...

Hands-on Digital Marketeer

SAM
 • Antwerpen
Je hebt ten minste 3 jaar ervaring op vlak van allround digital marketing
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.