Allround bediende lonen in Antwerpen

Als Allround bediende mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Allround bediende ligt tussen 30.700 € en 44.500 €. Voor een job als Allround bediende zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Wilrijk. Op StepStone.be kan je momenteel 59 vacatures terugvinden voor het beroep van Allround bediende in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.100
30.700
Gemiddelde
44.500

Vacatures in Allround bediende in Antwerpen

Allround Administratief Bediende

Motorrad JOY'N US
 • BMW Motorrad - Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout
Motorrad JOY'N US * BMW Motorrad - Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Ben jij een vlotte communicator en is administratie echt jouw ding?

ALLROUND MEDEWERKER

Intelect Turnhout
 • Zoersel, Malle, Beerse
Als allround medewerker zal je worden ingezet waar de nood die dag het hoogst is. Aangezien je met alle takken van het bedrijf in aanraking komt, zal je als allround medewerker een key functie uitoefenen.

administratief bediende M/V

Intelect Berchem
 • Berchem
Voor een klant van ons, actief in de verkoop van zwembaden en toebehoren zijn we op zoek allround administratief medewerker.

Verpleegkundige orthopedie

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Een vast bediendecontract met een jobtime van 80-100%.

Adviserend arts (Arbeidsongeschiktheid)

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Ganshoren, Hal, Wilrijk, Herentals
een aantrekkelijk salarispakket in een bediendenstatuut,

Compensation & Benefits Officer

Facilicom Services Groep België
 • Antwerpen
Je ondersteunt het HR management team bij vraagstukken omtrent loon/salaris fiscaliteit van zowel arbeiders als bedienden.

Payroll Officer

HR Talents
 • Antwerpen
Je hebt minimaal 5 jaar payroll ervaring met arbeiders en bedienden waardoor je een expert bent op het vlak van sociale wetgeving

Technieker Elektriciteit - Procesindustrie - 50 VD

Dixon Engineering
 • Antwerpen
Een zeer (!) aantrekkelijk (bovengemiddeld) bruto jaarloon (als bediende) afhankelijk van jouw ervaring.

HR BUSINESS PARTNER

HAYS
 • Mechelen
Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor de payroll en loonverwerking van alle arbeiders en bedienden en ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de Belgische sociale wetgeving.

Laborant scheikunde

Synergie Belgium nv
 • Puurs
Een open bedrijfsklimaat, een stimulerende bedrijfscultuur, kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen, een aangepaste omkadering, interimtraject (bediendecontract) met ...
 • 1-10 Van 59
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.